BERK_52 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Merhaba bugün BİM'den bir mouse aldım Polosmart PGS301 ama yan tuşlarına tuş atama falan yapmak için driverını bulamadım. Kutusunda da makro tuş atama özelliği falan diyor ama driver bulamadım. Driverı varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba bugün BİM'den bir mouse aldım Polosmart PGS301 ama yan tuşlarına tuş atama falan yapmak için driverını bulamadım. Kutusunda da makro tuş atama özelliği falan diyor ama driver bulamadım. Driverı varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 6 Nisan 2025 #2 Uygulamalarımız | Technofashion Global Uygulamalarımız | Technofashion Global: Yenilikçi ve işlevsel uygulamalarımızla teknoloji dünyasında öncü adımlar atıyoruz. www.technofashionglobal.com Bu uygulamaları denediniz mi?
Uygulamalarımız | Technofashion Global Uygulamalarımız | Technofashion Global: Yenilikçi ve işlevsel uygulamalarımızla teknoloji dünyasında öncü adımlar atıyoruz. www.technofashionglobal.com Bu uygulamaları denediniz mi?
BERK_52 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 Wmir dedi: Uygulamalarımız | Technofashion Global Uygulamalarımız | Technofashion Global: Yenilikçi ve işlevsel uygulamalarımızla teknoloji dünyasında öncü adımlar atıyoruz. www.technofashionglobal.com Bu uygulamaları denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ama hiçbiri yardımcı olmadı
Wmir dedi: Uygulamalarımız | Technofashion Global Uygulamalarımız | Technofashion Global: Yenilikçi ve işlevsel uygulamalarımızla teknoloji dünyasında öncü adımlar atıyoruz. www.technofashionglobal.com Bu uygulamaları denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ama hiçbiri yardımcı olmadı