Polosmart PS4 gamepad nasıldır?

Ben kullanıyorum aynı kolu, aynı paraya kablosuz zorunlu değilse F310 daha iyi olur. İlk aldığım kolda sorun vardı, hoparlöründen ses geliyordu, değişim yaptık. İkincisinde de vida falan çıkık galiba kol titrerken çok fazla ses çıkartıyor elinizle bastırınca geçiyor. Kablosuz olması zorunlu ise pek alternatif yok zaten.

Bu fiyata daha iyi alırdın bu tarz replika gamepadler çok kaliteli olmuyor.

Bu fiyata daha iyi alırdın bu tarz replika gamepadler çok kaliteli olmuyor.
284 liraya geldi indirimle. Konu açtım fakat sürekli öne çıkar yapmama rağmen pek yazan olmadı. Bende uygun gördüğümü aldım.

Bilgisayarda yada playstationda kabloluya bağlı kalmak istemiyorum. Uzaktan koltuktan oynuyorum playstationda mesela.
Ayrıca farklı bir forumda bir admin f310un pc bağlantısı olmadığını söylemişti.
Ben aktif olarak kullanıyorum. 1 kez garantiye gönderdim çünkü analoglarda sorun oluştu ve R2 tuşunun yayı koptu. Haricinde sorun yaşamadım.
Bende de oluşmaz umarım. Garantiye kime gönderiyoruz çakma değil mi?

Dostum PC olmadığından dolayi nadir giriyorum foruma görseydim yardimci olurdun kullanmadim gamepad kalmadi tum konsollarda yan sanayi ürün replikada alsan illa bozuluyor lakin Replica'dan bir tik daha iyi garantisi var sanirsam aldığın ürünün götürür seni. Ama hiçbir şekilde orijinali tutamaz.

iptal etme şansım var. Daha iyisini bulabilirmiyim bu fiyata hem pc hemde ps4 uyumlu olan

Bende de oluşmaz umarım. Garantiye kime gönderiyoruz çakma değil mi?
TT Teknolojiye gönderiyorsunuz. Zaten Dualshock 4'te kronik sorundu galiba bu olay. Çoğu kişide gördüm çünkü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iptal etme şansım var. Daha iyisini bulabilirmiyim bu fiyata hem pc hemde ps4 uyumlu olan
Valla ben memnunum açıkçası ama o fiyata almazdım muhtemelen. 150₺'ye BİM'den almıştım ben.

284 tlye geldi indirimle. Umarım memnun kalırım.

PS4'te kullanacaksanız bu bütçede alabileceğiniz alternatif yok zaten dediğim gibi. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…