aytugtopel Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 129 5 Haziran 2021 #1 Dün ürünü Bluetooth'la ürünü kullanabilirken bugün kullanamıyorum. Neden olduğunu da bilmiyorum. Ürün polosmart psg05. Ara program: DS4.
Dün ürünü Bluetooth'la ürünü kullanabilirken bugün kullanamıyorum. Neden olduğunu da bilmiyorum. Ürün polosmart psg05. Ara program: DS4.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 5 Haziran 2021 #2 @SeyidFalan da aynı ürünü kullanıyordu sanırım. Kendisi yardımcı olur herhalde öneriyordu bayağı.
aytugtopel Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 129 5 Haziran 2021 #3 Arkadaşlar sorunu çözmeyi başardım sanırım ama farklı bir sorun çıktı ve süremden dolayı yeni konu oluşturamıyorum.
Arkadaşlar sorunu çözmeyi başardım sanırım ama farklı bir sorun çıktı ve süremden dolayı yeni konu oluşturamıyorum.
SeyidFalan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #4 aytugtopel dedi: Arkadaşlar sorunu çözmeyi başardım sanırım ama farklı bir sorun çıktı ve süremden dolayı yeni konu oluşturamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni sorun nedir hocam?
aytugtopel dedi: Arkadaşlar sorunu çözmeyi başardım sanırım ama farklı bir sorun çıktı ve süremden dolayı yeni konu oluşturamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni sorun nedir hocam?
aytugtopel Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 129 6 Haziran 2021 #5 SeyidFalan dedi: Yeni sorun nedir hocam? Genişletmek için tıkla... NBA 2K21'de MyCareer'da oynayacağım zamanlara bazen hiç gitmiyor, bazen de oyun çok aşırı yavaşlayıp 1 2 dakika bekleyerek gidiyorum.
SeyidFalan dedi: Yeni sorun nedir hocam? Genişletmek için tıkla... NBA 2K21'de MyCareer'da oynayacağım zamanlara bazen hiç gitmiyor, bazen de oyun çok aşırı yavaşlayıp 1 2 dakika bekleyerek gidiyorum.