Polosmart PSM72 alınır mı?

Selaus4

Megapat
Makaleler
1

Bu Powerbank'i almayı düşünüyorum Type-C'den şarj olması cazip geldi. Sizce alınır mı? Yorumlar genellikle olumlu. Sizin başka tavsiyeniz varsa onlara da bakabilirim.

Bu Powerbank'i almayı düşünüyorum Type-C'den şarj olması cazip geldi. Sizce alınır mı? Yorumlar genellikle olumlu. Sizin başka tavsiyeniz varsa onlara da bakabilirim.
Polosmart çinden aldığı ürünlere damga basıp satıyor almanızı önermem

Polosmart çinden aldığı ürünlere damga basıp satıyor almanızı önermem
Polosmart tümüyle yerli bir markadır ve TT Teknoloji Ürünleri girişimidir. TT Teknoloji aynı zamanda Teknosa Preo markasının üreticisi ve Corby Drones, Linksmart, Housepratik, Freesound, ONYO markalarının yaratıcısıdır.

İnternetten buldum bunu hocam. Polosmart'ın Gaming ürünlerini ve kulaklıklarını kullanmış biri olarak söylüyorum çok memnunum.

polosmart tümüyle yerli bir markadır ve TT teknoloji ürünleri girişi midir? TT teknoloji aynı zamanda Teknosa Preo markasının üreticisi ve corby drones, linksmart, housepratik, freesound, onyo markalarının yaratıcısıdır.

İnternetten buldum bunu hocam. Polosmart'ın Gaming ürünlerini ve kulaklıklarını kullanmış biri olarak söylüyorum çok memnunum.

Teşekkürler hocam. Alayım o zaman.

Polosmart tümüyle yerli bir markadır ve TT Teknoloji Ürünleri girişimidir. TT Teknoloji aynı zamanda Teknosa Preo markasının üreticisi ve Corby Drones, Linksmart, Housepratik, Freesound, ONYO markalarının yaratıcısıdır.

Ürünlerinin içini açtığınızda bataryasında hiçbir sertifika olamdığını ve pcbnin çinli olduğunu anlayacaksınız
Teşekkürler hocam. Alayım o zaman.
Philips slink gibi markalara yönel

Onlara da bakabilirim hocam. Xiaomi önerir misiniz peki?
Xiaomi kalitelidir en azından muhattap olabileceğiniz büyük bir firma var
E ptt den almanızı tavsiye etmem satıcı güvenilir durmuyor
Mcdodo da kaliteli bir firmadır kendim 2 adet kablosunu kullanıyorum gayet kaliteli

Son düzenleme:
Xiaomi kalitelidir en azından muhatap olabileceğiniz büyük bir firma var.

E PTT'den almanızı tavsiye etmem satıcı güvenilir durmuyor.

Mcdodo da kaliteli bir firmadır kendim 2 adet kablosunu kullanıyorum gayet kaliteli.

Hocam çok bütçem yok 160'ı geçmemeli. Bu satıcının neyi iyi durmuyor ki?

Hocam çok bütçem yok 160'ı geçmemeli. Bu satıcının neyi iyi durmuyor ki?
10000 mAh işinizi görürse bütçenize uygun olarak bunu öneririm hocam:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı