Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Temmuz 2021 #1 Merhabalar. Ben bspwm + polybar kullanıyorum ama ikonları bir türlü değiştiremedim. Üstteki logoları nasıl değiştiririm? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2021
Merhabalar. Ben bspwm + polybar kullanıyorum ama ikonları bir türlü değiştiremedim. Üstteki logoları nasıl değiştiririm?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 18 Temmuz 2021 #2 Polybar configi icinde kullandiginiz modullere label atayabilirsiniz. GitHub reposundaki wiki'de ornekleri mevcut.
Polybar configi icinde kullandiginiz modullere label atayabilirsiniz. GitHub reposundaki wiki'de ornekleri mevcut.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Temmuz 2021 #3 deleted dedi: Polybar configi icinde kullandiginiz modullere label atayabilirsiniz. GitHub reposundaki wiki'de ornekleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Peki hocam. Hemen bakıyorum. deleted dedi: Polybar configi icinde kullandiginiz modullere label atayabilirsiniz. GitHub reposundaki wiki'de ornekleri mevcut. Genişletmek için tıkla... label = yapınca olmuyor hocam. Kocaman bir emoji oluyor. GÜNCELLEME: En son hali: Şimdi ise üstteki statları clickable yapmaya uğraşıyorum ama bir türlü yapmadım ve wiki de karmaşık geliyor. Son düzenleme: 19 Temmuz 2021
deleted dedi: Polybar configi icinde kullandiginiz modullere label atayabilirsiniz. GitHub reposundaki wiki'de ornekleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Peki hocam. Hemen bakıyorum. deleted dedi: Polybar configi icinde kullandiginiz modullere label atayabilirsiniz. GitHub reposundaki wiki'de ornekleri mevcut. Genişletmek için tıkla... label = yapınca olmuyor hocam. Kocaman bir emoji oluyor. GÜNCELLEME: En son hali: Şimdi ise üstteki statları clickable yapmaya uğraşıyorum ama bir türlü yapmadım ve wiki de karmaşık geliyor.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 19 Temmuz 2021 #4 Hocam tıklanabilir olması için text olması gerekiyor sanırım. Ben çok hakim değilim o olaya. Wiki’deki custom text kısmına bakın isterseniz.
Hocam tıklanabilir olması için text olması gerekiyor sanırım. Ben çok hakim değilim o olaya. Wiki’deki custom text kısmına bakın isterseniz.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Temmuz 2021 #5 deleted dedi: Hocam tıklanabilir olması için text olması gerekiyor sanırım. Ben çok hakim değilim o olaya. Wiki’deki custom text kısmına bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Wiki karmaşık geldi hocam. Bir türlü anlamadım ama yine de teşekkürler. Son düzenleme: 19 Temmuz 2021
deleted dedi: Hocam tıklanabilir olması için text olması gerekiyor sanırım. Ben çok hakim değilim o olaya. Wiki’deki custom text kısmına bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Wiki karmaşık geldi hocam. Bir türlü anlamadım ama yine de teşekkürler.