POMEM 32.dönem için bu sene sonu alım yapılır mı?

Çok zor. Genelde yılda bir defa toplam 10.000 alım yapılıyor ortalama olarak. Seçim, fazla personel ihtiyacı gibi istisnai durumlar dışında senede iki alım çok yapılmıyor. Yapıldığı zamanda da kesin olmamakla birlikte az çok haberleri öğreniliyor ancak bu sene hem önlisans mezunlarını almayarak hem de alınacak personel sayısını 7.500'e düşürmüş olmalarından dolayı sene içerisinde tekrar alım yapacaklarını düşünmüyorum. Tabii ki belli olmaz bu tarz şeylerde çok ani değişiklikler oluyor ama ben 31.donem POMEM'i 2025 senesinden önce yapacaklarını düşünmüyorum.

Ben sene sonu da alım olacağını düşünüyorum. Resmi gazetede 2500 ön lisans kontenjan verip 31. dönemde ön lisanslıları almayarak mağdur edildi. Mağduriyet giderilmek adına açılabilir. Kasım - Aralık gibi yeni bir duyuru gelmesini bekliyorum.

Çok zor. Genelde yılda bir defa toplam 10.000 alım yapılıyor ortalama olarak. Seçim, fazla personel ihtiyacı gibi istisnai durumlar dışında senede iki alım çok yapılmıyor. Yapıldığı zamanda da kesin olmamakla birlikte az çok haberleri öğreniliyor ancak bu sene hem ön lisans mezunlarını almayarak hem de alınacak personel sayısını 7.500'e düşürmüş olmalarından dolayı sene içerisinde tekrar alım yapacaklarını düşünmüyorum. Tabii ki belli olmaz bu tarz şeylerde çok ani değişiklikler oluyor ama ben 31.donem POMEM'i 2025 senesinden önce yapacaklarını düşünmüyorum.

Ben de buna girmeyi düşünüyorum da. YKS'ye yeni girdim. Başvurular ne zaman? Hiçbir yerde düzgün cevap bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı