M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 İleride üniversite mezuniyeti bitiminde polis olmak hedefim fakat şu takla işi sorun dostlar. Evde bildiğin yorgan döşek üstünde 3 4 denemeyle atabilir miyim veya şöyle bir yöntemi var mı taktiği?
İleride üniversite mezuniyeti bitiminde polis olmak hedefim fakat şu takla işi sorun dostlar. Evde bildiğin yorgan döşek üstünde 3 4 denemeyle atabilir miyim veya şöyle bir yöntemi var mı taktiği?
BeOSD Megapat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 127 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Ocak 2024 #2 Polislik parkur eğitim yerleri var. Oralar öğretmez mi?
M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #3 BeOSD dedi: Polislik parkur eğitim yerleri var. Oralar öğretmez mi? Genişletmek için tıkla... Hocam tek başımıza öğrensek daha iyi olur .
BeOSD dedi: Polislik parkur eğitim yerleri var. Oralar öğretmez mi? Genişletmek için tıkla... Hocam tek başımıza öğrensek daha iyi olur .