Valour Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 181 Çözümler 2 12 Temmuz 2023 #1 Bugün parkur sınavına girdim, sonuç sisteme ne zaman girilir somut kanıt olabilmesi için? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.490 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Temmuz 2023 #2 Video kayıt alıyorlar zaten. Adamlar kendini garantiye alıyor. Bundan sonraki süreç biraz yavaş işliyordu sanırım. Kaç saniye yaptın hocam bu arada?
Video kayıt alıyorlar zaten. Adamlar kendini garantiye alıyor. Bundan sonraki süreç biraz yavaş işliyordu sanırım. Kaç saniye yaptın hocam bu arada?
Valour Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 181 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #3 AçkapıyıGardiyan dedi: Video kayıt alıyorlar zaten. Adamlar kendini garantiye alıyor. Bundan sonraki süreç biraz yavaş işliyordu sanırım. Kaç saniye yaptın hocam bu arada? Genişletmek için tıkla... 48 saniye yaptım hocam, parkur zorlayıcıydı ve okulda 6 saate yakın bekledim en son gruptuk AçkapıyıGardiyan dedi: Video kayıt alıyorlar zaten. Adamlar kendini garantiye alıyor. Bundan sonraki süreç biraz yavaş işliyordu sanırım. Kaç saniye yaptın hocam bu arada? Genişletmek için tıkla... Yani sonucu görebiliyor muyuz mülakat kazanıldı gibisinden? Son düzenleme: 13 Temmuz 2023
AçkapıyıGardiyan dedi: Video kayıt alıyorlar zaten. Adamlar kendini garantiye alıyor. Bundan sonraki süreç biraz yavaş işliyordu sanırım. Kaç saniye yaptın hocam bu arada? Genişletmek için tıkla... 48 saniye yaptım hocam, parkur zorlayıcıydı ve okulda 6 saate yakın bekledim en son gruptuk AçkapıyıGardiyan dedi: Video kayıt alıyorlar zaten. Adamlar kendini garantiye alıyor. Bundan sonraki süreç biraz yavaş işliyordu sanırım. Kaç saniye yaptın hocam bu arada? Genişletmek için tıkla... Yani sonucu görebiliyor muyuz mülakat kazanıldı gibisinden?