Ponçikler ponciği dolandırıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kere mi dolandırıldın? Atma Ziyaaaaa.

Hadron dünyanın en iyi markasıdır de, daha çok inanırım.

Her açtığın konuda dolandırılıyorsun. Bak ben söylüyorum sana, ciddi problemlerin var. Yaşından mıdır bilmiyorum fakat bir psikologa git derim, sadece bir tavsiye.

Zamanında açtığı çoklu hesapları bulmak için ciddi yöntemler geliştirmiştik. Hatta iş o kadar büyümüştü ki başkalarının da çifte hesabını bulur hale gelmiştik... İyi olmuştu gerçi, bayağı çifte hesap açan kullanıcı ya da troll temizlenmişti...

Hocam salın artık forumları ya, DA forumda zaman geçirirken de musallat olmuştunuz, anlayıp sizi ifşa etmiştim, yeter artık hocam ne çektik sizden ya.

İlgili konu.

Toptan Bizde adlı şahıs dışında kimseye dolandırılmadım. Bana bulaşmazsanız hiçbir şey yapmıyorum arada bir değişik konu açıyorum. Açma derseniz açmam ama siz direkt beni banlıyorsunuz.
Hocam salın artık forumları ya, DA forumda zaman geçirirken de musallat olmuştunuz, anlayıp sizi ifşa etmiştim, yeter artık hocam ne çektik sizden ya.
DA, çok kullanmıyorum. DA'da ciddi takılıyorum sorun nedir?

DA'da ciddi takılıyorsun? Ban yemedin mi sen ya? Kullanıcılarda göremedim seni ben. Hani BMW_M4 vardı, hatırlarsın 2 hafta falan oldu Ban yiyeli.

Bu 3 milyarıncı hesabın çünkü. Bırak da banlasınlar. Açtığın hesaplarla buradan Jüpiter'e yol yaparız.
Beni bir dinleseler ban atmak zorunda kalmayacaklar uyarın diyorum ya siz beni neden banlıyorsunuz şu konuyu açma derseniz dövseler açmam ama beni bir kere dinleyin.
DA'da ciddi takılıyorsun? Ban yemedin mi sen ya? Kullanıcılarda göremedim seni ben. Hani BMW_M4 vardı, hatırlarsın 2 hafta falan oldu Ban yiyeli.
O kişi ben değilim. DA Chapin olarak bakabilirsiniz.

Gecenin gözleri, dostum bende bi ekran kartı var Rx570 8GB tam senin ağzına layık almak istersen bana yaz. Birde ben öpeyim seni de bırak bu işleri artık.
TC atılmadan alışveriş yapmıyorum hayatımda 1 kere dolandırıldım oda 1000 TL değil, 100 TL masum birine ait olduğunu biliyorum yoksa çoktan davamı açmıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…