Hadron dünyanın en iyi markasıdır de, daha çok inanırım.
Her açtığın konuda dolandırılıyorsun. Bak ben söylüyorum sana, ciddi problemlerin var. Yaşından mıdır bilmiyorum fakat bir psikologa git derim, sadece bir tavsiye.
Zamanında açtığı çoklu hesapları bulmak için ciddi yöntemler geliştirmiştik. Hatta iş o kadar büyümüştü ki başkalarının da çifte hesabını bulur hale gelmiştik... İyi olmuştu gerçi, bayağı çifte hesap açan kullanıcı ya da troll temizlenmişti...
Olum yürü git bak işine, burası kreş değil çoluk çocukla uğraşacak değil kimse. Tek vasfın milleti kışkırtıp trollemek umarım en kısa sürede banlanırsın. noldu, siyaset karşıtınız gelince trol mü olduk? hadi buna da bir şey diyin.
Hadron dünyanın en iyi markasıdır de, daha çok inanırım.
Her açtığın konuda dolandırılıyorsun. Bak ben söylüyorum sana, ciddi problemlerin var. Yaşından mıdır bilmiyorum fakat bir psikologa git derim, sadece bir tavsiye.
Toptan Bizde adlı şahıs dışında kimseye dolandırılmadım. Bana bulaşmazsanız hiçbir şey yapmıyorum arada bir değişik konu açıyorum. Açma derseniz açmam ama siz direkt beni banlıyorsunuz.
Toptan Bizde adlı şahıs dışında kimseye dolandırılmadım. Bana bulaşmazsanız hiçbir şey yapmıyorum arada bir değişik konu açıyorum. Açma derseniz açmam ama siz direkt beni banlıyorsunuz.
DA, çok kullanmıyorum. DA'da ciddi takılıyorum sorun nedir?
Beni bir dinleseler ban atmak zorunda kalmayacaklar uyarın diyorum ya siz beni neden banlıyorsunuz şu konuyu açma derseniz dövseler açmam ama beni bir kere dinleyin.
Gecenin gözleri, dostum bende bi ekran kartı var Rx570 8GB tam senin ağzına layık almak istersen bana yaz. Birde ben öpeyim seni de bırak bu işleri artık.
Gecenin gözleri, dostum bende bi ekran kartı var Rx570 8GB tam senin ağzına layık almak istersen bana yaz. Birde ben öpeyim seni de bırak bu işleri artık.
TC atılmadan alışveriş yapmıyorum hayatımda 1 kere dolandırıldım oda 1000 TL değil, 100 TL masum birine ait olduğunu biliyorum yoksa çoktan davamı açmıştım.