E Emremlk Centipat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #1 1 haftadır stabil bir şekilde mining yapıyordum fakat son 2 gündür pool hashrate %90'lara gerilemişti bugünden itibarende %60 seviyelerine geriledi. Binance Pool'da gminer ile kazıyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-12-09 221008.png 4,8 KB · Görüntüleme: 61 Ekran görüntüsü 2021-12-09 221035.png 2,4 KB · Görüntüleme: 58
1 haftadır stabil bir şekilde mining yapıyordum fakat son 2 gündür pool hashrate %90'lara gerilemişti bugünden itibarende %60 seviyelerine geriledi. Binance Pool'da gminer ile kazıyorum.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 9 Aralık 2021 #2 Gün içinde Gminerı kapatıp açarsanız bu sorun oluşuyor hocam bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misiniz?
Gün içinde Gminerı kapatıp açarsanız bu sorun oluşuyor hocam bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misiniz?
E Emremlk Centipat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #3 Cre4TiveTR dedi: Gün içinde Gminerı kapatıp açarsanız bu sorun oluşuyor hocam bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım değerlerin gelmesini bekliyorum hocam umarım düzelir. Emremlk dedi: Yeniden başlattım değerlerin gelmesini bekliyorum hocam umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir değişim olmadı.
Cre4TiveTR dedi: Gün içinde Gminerı kapatıp açarsanız bu sorun oluşuyor hocam bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım değerlerin gelmesini bekliyorum hocam umarım düzelir. Emremlk dedi: Yeniden başlattım değerlerin gelmesini bekliyorum hocam umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir değişim olmadı.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 9 Aralık 2021 #4 Emremlk dedi: Yeniden başlattım değerlerin gelmesini bekliyorum hocam umarım düzelir. Maalesef bir değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm hocam. Ben de Gminer kullanıyorum ve gün içinde birkaç defa kapatıp açınca 38 MH/S'den 10'lara kadar düşüyor yeniden başlatınca düzeliyordu.
Emremlk dedi: Yeniden başlattım değerlerin gelmesini bekliyorum hocam umarım düzelir. Maalesef bir değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm hocam. Ben de Gminer kullanıyorum ve gün içinde birkaç defa kapatıp açınca 38 MH/S'den 10'lara kadar düşüyor yeniden başlatınca düzeliyordu.
E Emremlk Centipat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #5 Cre4TiveTR dedi: Üzgünüm hocam. Ben de Gminer kullanıyorum ve gün içinde birkaç defa kapatıp açınca 38 MH/S'den 10'lara kadar düşüyor yeniden başlatınca düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Silip yükledim ve şuanlık %80 ile 100 arasında gidip geliyor. Vaktinizi ayırdığıniz için teşekkür ederim.
Cre4TiveTR dedi: Üzgünüm hocam. Ben de Gminer kullanıyorum ve gün içinde birkaç defa kapatıp açınca 38 MH/S'den 10'lara kadar düşüyor yeniden başlatınca düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Silip yükledim ve şuanlık %80 ile 100 arasında gidip geliyor. Vaktinizi ayırdığıniz için teşekkür ederim.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 9 Aralık 2021 #6 Rica ederim hocam.