Pop!_OS ana işletim sistemi yapılır mı?

Agshin

Femtopat
Daha fazla  
Windows'tan çıkmak istiyorum. NVIDIA bir laptop olduğu için hem de Pop!_OS'in stili hoşum gitmişti için popa geçeceğim. Uzun süreli kullananlardan tavsiye almak istiyorum. Çox çökme yaşanıyor mu? Pop!_OS sevdalılar bir bakar mısınız?

Yani benim ana işletim sistemim Arch Linux ve yaklaşık 2016'dan bu yana kullanıyorum. Açıkçası elbette bazı sorunlar oluşabiliyor fakat şuana kadar hiç veri kaybım olmadı. PopOS hiç kullanmadım ama sonuçta aynı çekirdeği kullanıyoruz, bir denemek lazım.

Selamlar yaklaşık 2 aya yakındır RTX 3060 laptopumda ana işletim sistemim olarak kullanmaktayım şu ana kadar hiçbir çökme yaşamadım. Daha detayli incelemem sosyal Pop!_OS forumunda G15 5510 deneyimim olarak bulunmakta.

Arch based manjaro ve EndeavourOS denedim ama nedense ısınamadım. Arch dememedim. Sen hangi masaüstü kullanıyon?

Son düzenleme:
POP OS benim ana işletim sistemim ve şuana kadar bana hiçbir zorluk çıkarmadığı için de onu çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…