4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 15 Aralık 2021 #1 Şimdi ise böyle bir sorun var. Şimdi ben o diski kullan dedim ancak sil ve kur diyemiyorum.
Balgruuf the Greater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 1.256 Çözümler 15 15 Aralık 2021 #2 Yanlış bilgi 474374 dedi: Şimdi ise böyle bir sorun var. Şimdi ben o diski kullan dedim ancak sil ve kur diyemiyorum. Eki Görüntüle 1242652 Genişletmek için tıkla... Ext4 biçiminde formatlamanızın sebebi nedir? Bilinçli olarak mı yaptınız? NTFS olarak biçimlendirip tekrar deneyin.
474374 dedi: Şimdi ise böyle bir sorun var. Şimdi ben o diski kullan dedim ancak sil ve kur diyemiyorum. Eki Görüntüle 1242652 Genişletmek için tıkla... Ext4 biçiminde formatlamanızın sebebi nedir? Bilinçli olarak mı yaptınız? NTFS olarak biçimlendirip tekrar deneyin.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 15 Aralık 2021 #3 Balgruuf the Greater dedi: Ext4 biçiminde formatlamanızın sebebi nedir? Bilinçli olarak mı yaptınız? NTFS olarak biçimlendirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu videoda öyle yapıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nasıl NTFS yapacağım?
Balgruuf the Greater dedi: Ext4 biçiminde formatlamanızın sebebi nedir? Bilinçli olarak mı yaptınız? NTFS olarak biçimlendirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu videoda öyle yapıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nasıl NTFS yapacağım?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2021 #4 Balgruuf the Greater dedi: Ext4 biçiminde formatlamanızın sebebi nedir? Bilinçli olarak mı yaptınız? NTFS olarak biçimlendirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Linux ile NTFS ne alaka?
Balgruuf the Greater dedi: Ext4 biçiminde formatlamanızın sebebi nedir? Bilinçli olarak mı yaptınız? NTFS olarak biçimlendirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Linux ile NTFS ne alaka?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 19 Aralık 2021 #5 Bana yardım edin sorun devam ediyor.
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 19 Aralık 2021 #6 474374 dedi: Bana yardım edin sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Altta ne yapman gerektigini soyluyor zaten. "Modify Partitions" bolumune tikla, ekran goruntusu at.
474374 dedi: Bana yardım edin sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Altta ne yapman gerektigini soyluyor zaten. "Modify Partitions" bolumune tikla, ekran goruntusu at.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #7 474374 dedi: Bu videoda öyle yapıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nasıl NTFS yapacağım? Genişletmek için tıkla... Yaa bu UEFİ!!!!! Siz Legacy yapmalısınız. Dün konuda konuştuk bunu ama.
474374 dedi: Bu videoda öyle yapıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nasıl NTFS yapacağım? Genişletmek için tıkla... Yaa bu UEFİ!!!!! Siz Legacy yapmalısınız. Dün konuda konuştuk bunu ama.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 19 Aralık 2021 #8 474374 dedi: Bu videoda öyle yapıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nasıl NTFS yapacağım? Genişletmek için tıkla... Dostum şu videoyu allah aşkına bırak. UEFI o yahu. Senin sistem Legacy.
474374 dedi: Bu videoda öyle yapıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nasıl NTFS yapacağım? Genişletmek için tıkla... Dostum şu videoyu allah aşkına bırak. UEFI o yahu. Senin sistem Legacy.
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 19 Aralık 2021 #9 Shaw Dickerson dedi: UEFI o yahu. Senin sistem Legacy. Genişletmek için tıkla... Arkadasin sistemi UEFI ancak diskleri MBR.
Shaw Dickerson dedi: UEFI o yahu. Senin sistem Legacy. Genişletmek için tıkla... Arkadasin sistemi UEFI ancak diskleri MBR.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 19 Aralık 2021 #10 Shaw Dickerson dedi: Dostum şu videoyu Allah aşkına bırak. UEFI o yahu. Senin sistem legacy. Genişletmek için tıkla... Ben şey yaptım Rufus'tan MBR yazdırdım denedim olmadı.
Shaw Dickerson dedi: Dostum şu videoyu Allah aşkına bırak. UEFI o yahu. Senin sistem legacy. Genişletmek için tıkla... Ben şey yaptım Rufus'tan MBR yazdırdım denedim olmadı.