4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 20 Aralık 2021 #1 Şimdi sırasıyla bunları yapacağım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şimdi sırasıyla bunları yapacağım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 20 Aralık 2021 #21 gamecover dedi: Hocam bu arkadaş ismini Technopat tarihine yazdıracak. Bunun yanında anlama kıtlığı ile rekorlar kitabına girecektir zaten. Genişletmek için tıkla... Siz bana niye böyle davranıyorsunuz ki? Ben başka birisiyim. Dediğiniz kişiyi tanımıyorum. Artı 0 Eksi
gamecover dedi: Hocam bu arkadaş ismini Technopat tarihine yazdıracak. Bunun yanında anlama kıtlığı ile rekorlar kitabına girecektir zaten. Genişletmek için tıkla... Siz bana niye böyle davranıyorsunuz ki? Ben başka birisiyim. Dediğiniz kişiyi tanımıyorum.
Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 2 Çözümler 1 20 Aralık 2021 #22 Linux kurduktan sonra sistem çıktısını gösterin. Daha faydalı olur. Artı 0 Eksi
KS KS 4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 20 Aralık 2021 #23 Kartos3 dedi: Linux kurduktan sonra sistem çıktısını gösterin. Daha faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Tamam kuracağım şu an müsait değilim. Artı 0 Eksi
Kartos3 dedi: Linux kurduktan sonra sistem çıktısını gösterin. Daha faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Tamam kuracağım şu an müsait değilim.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 20 Aralık 2021 #24 Silinen üye dedi: Tamam kuracağım şu an müsait değilim. Genişletmek için tıkla... Yarın mı kuracaksın? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tamam kuracağım şu an müsait değilim. Genişletmek için tıkla... Yarın mı kuracaksın?
KS KS 4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 20 Aralık 2021 #25 eth dedi: Yarın mı kuracaksın? Genişletmek için tıkla... Hmm belki. Neden? Artı 0 Eksi