L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Nisan 2022 #11 Zinederon dedi: Şu anda o sorun kendiliğinden çözüldü hocam sağolun. Şu anda bütün paketleri güncelleyip Windows'a dönmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Pop'u silecek misiniz? Uzuldum... Paketleri sudo apt update && sudo apt upgrade ile guncelleyebilirsiniz.
Zinederon dedi: Şu anda o sorun kendiliğinden çözüldü hocam sağolun. Şu anda bütün paketleri güncelleyip Windows'a dönmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Pop'u silecek misiniz? Uzuldum... Paketleri sudo apt update && sudo apt upgrade ile guncelleyebilirsiniz.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #12 Linuxginar dedi: Pop'u silecek misiniz? Uzuldum... Paketleri sudo apt update && sudo apt upgrade ile guncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet sileceğim ancak önce Windows'a geçmem lazım. Videoda ki komutları uyguladım böyle oldu. Grub kurulmuş mudur? @Linuxginar Dosya Ekleri IMG_20220410_181626.jpg 348,8 KB · Görüntüleme: 28
Linuxginar dedi: Pop'u silecek misiniz? Uzuldum... Paketleri sudo apt update && sudo apt upgrade ile guncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet sileceğim ancak önce Windows'a geçmem lazım. Videoda ki komutları uyguladım böyle oldu. Grub kurulmuş mudur? @Linuxginar