14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #71 Aqely dedi: Dualboot yaptıktan sonra eğer linuxu silerseniz grub kalıyor haberiniz olsun. Sadece arch linux gibi dağıtımlarda grubu silebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl silinmiyor? Silmiştim diye hatırlıyorum.
Aqely dedi: Dualboot yaptıktan sonra eğer linuxu silerseniz grub kalıyor haberiniz olsun. Sadece arch linux gibi dağıtımlarda grubu silebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl silinmiyor? Silmiştim diye hatırlıyorum.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 11 Aralık 2021 #72 Aqely dedi: Linuxun başlaması için gerekli bir şey. Genişletmek için tıkla... Windows Boot Manager gibi mi?
Aqely dedi: Linuxun başlaması için gerekli bir şey. Genişletmek için tıkla... Windows Boot Manager gibi mi?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 11 Aralık 2021 #73 gamecover dedi: Windows Boot Manager gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #74 gamecover dedi: Windows boot Manager gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Hemde çok güzel onu da istediğiniz şekilde yapabiliyorsunuz. . Bir arayüzü var grub un Windows'tan farklı olarak.
gamecover dedi: Windows boot Manager gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Hemde çok güzel onu da istediğiniz şekilde yapabiliyorsunuz. . Bir arayüzü var grub un Windows'tan farklı olarak.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #75 Ubuntu, UEFI DualBoot Yapılandırmasından Nasıl Kaldırılır? Bunla silmiştim ben? Aynı şeyden bahsetmiyor muyuz?
Ubuntu, UEFI DualBoot Yapılandırmasından Nasıl Kaldırılır? Bunla silmiştim ben? Aynı şeyden bahsetmiyor muyuz?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 11 Aralık 2021 #76 Koishi Komeiji dedi: Evet. Hemde çok güzel onu da istediğiniz şekilde yapabiliyorsunuz. . Bir arayüzü var grub un Windows'tan farklı olarak. Genişletmek için tıkla... Sormayı unutmuşum hocam 8 GB RAM var, önerdiğiniz dağıtım temiz kurulumdan sonra kaç GB kullanır?
Koishi Komeiji dedi: Evet. Hemde çok güzel onu da istediğiniz şekilde yapabiliyorsunuz. . Bir arayüzü var grub un Windows'tan farklı olarak. Genişletmek için tıkla... Sormayı unutmuşum hocam 8 GB RAM var, önerdiğiniz dağıtım temiz kurulumdan sonra kaç GB kullanır?
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2021 #77 14kero dedi: Nasıl silinmiyor? Silmiştim diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki grubu Windows'un EFI diskine kurmuştu o yüzden silince Windows'ta gidiyordu.
14kero dedi: Nasıl silinmiyor? Silmiştim diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki grubu Windows'un EFI diskine kurmuştu o yüzden silince Windows'ta gidiyordu.
T tkl5t86bis Picopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #78 Koishi Komeiji dedi: Hayır. Ayrıca Xfce size kötü geldiyse istediğiniz şekile sokabiliyorsunuz. YouTube'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Xfce4 Bu arada librewolf Xfce4 terminal ve thunar açık olduğu için 900 MB RAM kullanıyor. Yoksa 400 MB RAM yiyoe en fazla boşta. Son düzenleme: 11 Aralık 2021
Koishi Komeiji dedi: Hayır. Ayrıca Xfce size kötü geldiyse istediğiniz şekile sokabiliyorsunuz. YouTube'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Xfce4 Bu arada librewolf Xfce4 terminal ve thunar açık olduğu için 900 MB RAM kullanıyor. Yoksa 400 MB RAM yiyoe en fazla boşta.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #79 gamecover dedi: Sormayı unutmuşum hocam 8 GB RAM var, önerdiğiniz dağıtım temiz kurulumdan sonra kaç GB kullanır? Genişletmek için tıkla... Bende Xfce tabanlı wm arayüzü var. Boşta 500 MB RAM kullanıyor. Wm olmadan 450-400 MB kullanır Xfce.
gamecover dedi: Sormayı unutmuşum hocam 8 GB RAM var, önerdiğiniz dağıtım temiz kurulumdan sonra kaç GB kullanır? Genişletmek için tıkla... Bende Xfce tabanlı wm arayüzü var. Boşta 500 MB RAM kullanıyor. Wm olmadan 450-400 MB kullanır Xfce.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 11 Aralık 2021 #80 Koishi Komeiji dedi: Bende Xfce tabanlı wm arayüzü var. Boşta 500 MB RAM kullanıyor. Wm olmadan 450-400 MB kullanır Xfce. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden o kadar az mı?
Koishi Komeiji dedi: Bende Xfce tabanlı wm arayüzü var. Boşta 500 MB RAM kullanıyor. Wm olmadan 450-400 MB kullanır Xfce. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden o kadar az mı?