Pop!_OS kurulumunda yaşayacağım sorunlar nelerdir?

Evet biliyorum ancak. D diskinin tamamını Linux'a vereceğim yani toplam 4 oluyor zaten.

1 tane HDD var. Ve şu an 4 tane bölüm var. Ben D diskinin %100'ünü Linux'a vereceğim sorun olmaz bence.

Bu D diskinin içinde Windows kurulu değil mi?

Evet biliyorum ancak. D diskinin tamamını Linux'a vereceğim yani toplam 4 oluyor zaten.

1 tane HDD var. Ve şu an 4 tane bölüm var. Ben D diskinin %100'ünü Linux'a vereceğim sorun olmaz bence.
Sadece bölüm olarak değil. Neyse. Ama tavsiyem siz yine de Windows'u GPT olarak kurun. Bilgisayarcı yüklemiş zaten bilgisayarda virüs bile olabilir. MBR kuran adam virüs de kurar.

C: Diskinde kurulu. D diskinde hiçbir şey yok.

Bir diski ikiye bölmüş zaten. Geriye sadece 3 alan oluşturabilirsiniz. Daha sonralarında ekstra alanlar oluşturmanız gerekebilir. O zaman da Linux'u silmeniz gerekir.

Bir diski ikiye bölmüş zaten. Geriye sadece 3 alan oluşturabilirsiniz. Daha sonralarında ekstra alanlar oluşturmanız gerekebilir. O zaman da Linux'u silmeniz gerekir.
Kurtarma bölümü var, sonra 10MB'lik EFI kısmı var, C diski (Windows kurulu), D diski (Hiçbir şey yok). Ben D diskinin tamamını Linux'a vereceğim. Sorun olmaz bence sizce?

Kurtarma bölümü var, sonra 10 MB'lik EFI kısmı var, C diski (Windows kurulu), D diski (hiçbir şey yok). Ben D diskinin tamamını Linux'a vereceğim. Sorun olmaz bence sizce?

Şu üçünü zaten Linux kullanıyor. Siz disk yönetiminin ekran görüntüsünü atar mısınız bir bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…