S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 Pop!_OS nasıldır? Oyun için kullanılır mı? 1050 Ti kullanıyorum. NVIDIA sistemler için iyi olduğu söyleniyor.
Pop!_OS nasıldır? Oyun için kullanılır mı? 1050 Ti kullanıyorum. NVIDIA sistemler için iyi olduğu söyleniyor.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 13 Kasım 2022 #2 Scyhell dedi: Pop!_OS nasıldır? Oyun için kullanılır mı? 1050 Ti kullanıyorum. NVIDIA sistemler için iyi olduğu söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Güzel bir dağıtım, öneririm.
Scyhell dedi: Pop!_OS nasıldır? Oyun için kullanılır mı? 1050 Ti kullanıyorum. NVIDIA sistemler için iyi olduğu söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Güzel bir dağıtım, öneririm.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 13 Kasım 2022 #3 Scyhell dedi: Pop!_OS nasıldır? Oyun için kullanılır mı? 1050 Ti kullanıyorum. NVIDIA sistemler için iyi olduğu söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Linux hakkinda bilgin yoksa onunla baslayabilirsin. Aslinda NVIDIA icin iyi AMD icin kotu gibi bir yaklasim dogru degil. Sadece NVIDIA surucusu yuklu geliyor ve kurman gerekmiyor baska hiçbir avantaji yok.
Scyhell dedi: Pop!_OS nasıldır? Oyun için kullanılır mı? 1050 Ti kullanıyorum. NVIDIA sistemler için iyi olduğu söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Linux hakkinda bilgin yoksa onunla baslayabilirsin. Aslinda NVIDIA icin iyi AMD icin kotu gibi bir yaklasim dogru degil. Sadece NVIDIA surucusu yuklu geliyor ve kurman gerekmiyor baska hiçbir avantaji yok.
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #4 gen2 dedi: Linux hakkinda bilgin yoksa onunla baslayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Var.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 13 Kasım 2022 #5 Scyhell dedi: Var. Genişletmek için tıkla... Mesajimi editleyip sebebini yazdim fark etmez yani. Benim cok begendigim bir dagitim degil cunku Ubuntu tabanli.
Scyhell dedi: Var. Genişletmek için tıkla... Mesajimi editleyip sebebini yazdim fark etmez yani. Benim cok begendigim bir dagitim degil cunku Ubuntu tabanli.