Pop!_OS oyunda harici GPU kullanılmıyor

Öyleyse daha iyi. Bir bakının dediğim şeye. Olması lazım, umarım vardır.
Aslında evet mint, fedora, ubuntu vs kullandım. Normalde amd açık kaynaklı olduğu için otomatik yüklüyor ve hepsinde yüklemişti zaten. Bir tek bunda sorun yaşıyorum şuan.

Aslında evet mint, fedora, ubuntu vs kullandım. Normalde amd açık kaynaklı olduğu için otomatik yüklüyor ve hepsinde yüklemişti zaten. Bir tek bunda sorun yaşıyorum şuan.
Doğrusu Pop!_OS ben sevmiyorum, düşmanıma dahi önermem. Dilerseniz Fedora kullanın bu saydıklarınız arasından.

Nvidia için olduğu yazıyor. Benimki amd

Doğrusu Pop!_OS ben sevmiyorum, düşmanıma dahi önermem. Dilerseniz Fedora kullanın bu saydıklarınız arasından.
Aslında fedora yüklemiştim ama steam gibi oyunlarda proton aktif olmasına rağmen nedense hiç bir oyunu açmamaya başladı. Ben de POP!_OS denemek istemiştim. Burada bu sıkıntı hariç hiç bir sıkıntı yaşamadım gerçekten çok akıcı ve güzel aslında. Dediğim gibi bu problem asıl problem zaten :/

AMD kullanan bilgili birini etiketleyelim dilerseniz. @EldrithcWraith

Tek GPU mu Çift GPU mu var sisteminizde?

Tamam hocam. AMD için de benzer seçenekler olabilir bir kontrol edin.

Tamam hocam. AMD için de benzer seçenekler olabilir bir kontrol edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak böyle bir rehber buldum. Başlıkta belirttiğiniz dri_prime = 1 komutunu giriyor ama öncesinde birkaç düzenleme yapıyor.

AMD kullanan bilgili birini etiketleyelim dilerseniz. @EldrithcWraith

Tek GPU mu Çift GPU mu var sisteminizde?
İntel hd4000 vs amd işte

Normalde o kımutla yapıyordum ben de olmuyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…