Pop!_OS'ta tar komutları çalışmıyor

571602

Hectopat
Bu rehber yardımıyla Arch tabanlı dağıtımlara Proton sürümünü çok kolay bir biçimde kurabiliyorum ancak Pop!_OS'te olmuyor. Hiçbir Tar komutu direkt olarak çalışmıyor ancak baktığım kadarıyla Tar komutu yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız konudaki tar komutlarıyla kurmaya çalıştıysanız kuramazsınız. Cachyos repolarını kullanıyor, o repolar Arch tabanlı dağıtımlarda çalışır sadece.

Attığınız konudaki tar komutlarıyla kurmaya çalıştıysanız kuramazsınız. Cachyos repolarını kullanıyor, o repolar Arch tabanlı dağıtımlarda çalışır sadece.
POP!OS veya Fedora için seçenek yok mu? Gnome Arch'ta çok kötü çalışıyor.

POP!OS veya Fedora için seçenek yok mu? Gnome Arch'ta çok kötü çalışıyor.
Gnome arayüzü için Fedora Workstation 41 kullanmanızı tavsiye ederim, Fedora'da Proton kurmak çok kolay. Eğer DLSS FG için özel bir sürüm arıyosanız, yine tar dosyası ile kurulum yapmanız gerek.

Gnome arayüzü için Fedora Workstation 41 kullanmanızı tavsiye ederim, Fedora'da Proton kurmak çok kolay. Eğer DLSS FG için özel bir sürüm arıyosanız, yine tar dosyası ile kurulum yapmanız gerek.
tar orada çalışıyor mu?

./proton-cachyos-1_9.0.20241031-1-x86_64_v3.pkg.tar.zst/usr/share/steam/ içindeki compatibilitytools. D dosyasını Steam dosyalarının içine atın ardından Steam'ı kapatıp açın ve oyun ayarlarında uyumluluk altından Proton sürümünü seçin.
Ya da diğer yazılımlar için benzer işlemi compatibilitytools. D içinde bulunan Proton-CachyOS dosyasına yapmalısın.

Attığınız konudaki tar komutlarıyla kurmaya çalıştıysanız kuramazsınız. CachyOS repolarını kullanıyor, o repolar Arch tabanlı dağıtımlarda çalışır sadece.
Frame Gen özelliğini yine CachyOS için hazırlanan Proton sürümünde farklı bir dağıtımda kullandım.

Zaten yaptım.

Hocam distrobox ile tar komutunun çakmasını indirip (Debian ve Ubuntu paketlerinde yok) sorunu çözdüm ama Ende'de Budgie denemeye geçtim. Bu arada sizce en iyi dağıtım hangisi? Hepsini test ediyorum şu anda en iyi dağıtım bence CachyOS.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…