Pop-up siteler nasıl bypass edilerek geçilir?

O zaman sitede problem vardır büyük ihtimal.
Sitelerden hiç bir şey olmaz çerezlerini silin yeter.
Zaten üçüncü taraf çerezleri komple engelledim ve Chrome güvenlik ayarında gelişmiş koruma açık. Sanırım sıkıntı olmaz, hadi gazamız mübarek olsun giriyorum

---Güncellendi----

@Malware.AI @Mucize Kartal arkadaşlar, indirme bağlantısına ulaşana kadar kambur oldum. Çok dikkatli olmayaya çalıştım. İlk başta değişik bir siteye atıyor, ondan sonra "Free Download Link" butonuna tıklıyorsun, sonra bir robot doğrulaması yapıyorsun. "Get Link" bağlantısına tıklayınca yine bitmiyor. Bu sefer haber sitesi gibi yabancı bir haber sitesi açılıyor. 30 saniye o pencerenin açık kalması gerekiyor. Ardından "Get Link" diyince bu haber sitesinden bir önceki siteye atıyor. Robot doğrulamasını tekrar yapıp
10 saniye bekleyince indirme bağlantısına ulaştım. Adamlar oyunu kırarken bu kadar uğraşmazdı bu ne böyle ya ? Neyse, zafer benimdir!

Son düzenleme:
Dediklerimi kurdunuz mu?

H-Hocam hesapladım yaklaşık linkleri geçmek için 12 yıl beklemişsiniz n-nasıl?

Cidden o neymiş hocam.

Dediklerimi kurdunuz mu?
Evet hocam, dediklerinizi Google Chrome uzantısı olarak ekleyip yaptım bunları.

@Malware.AI Hocam vallahi bir açıklaması olmalı yani Bir sebebi vardır, artık korsan illegal olduğu için gizlenme yolu mudur nasıl bir şeydir bilemiyorum Hepinize teşekkürler.

Korsana destek yok konu kilit.

(Ublock kullanın hocam reklam çıkmıyo direk linke gidiyorsunuz)
Korsana destek yok derken? Ne alaka korsan? Genel bir sorun bu zaten. Korsana özel bir şey değildi. Korsan linki vermedim. Ciddi ciddi dediyseniz her konuya bunu yazmayı bırakın çok gülünç oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…