Popeyes'da çalışılır mı?

Hocam asgariye kesinlikle değen bir meslek değil.
sıcak olması ve yağ kokusu dayanılmıyor.
Mobbing konusu ise hız konusunda.
Ben kendimi yıpratacak kadar zorlayarak hızlı çalışmadığım için sürekli hızlı ol şunu yap tarzında konuşuyorlar.
Alıştım ama farklı iş arıyorum.
17 yaşındayım çoğu yer almadığından girdim.
Tab gıda önermiyorum çalışan yorumlarını aratıp okuyun bana hak verirsiniz.

Daha önce Burger King de çalışmıştım ve çalışılmayacak işlerde en ön planda bu Fast foodlar var. Şu an Migros sanal marketteyim memnunum.
Hocam migros sanal markette ne üzerine çalışıyorsunuz ve nasıl girebiliriz bilgi verebilme durumunuz var mı?

Sizin nasıl gidiyor hocam.
İkidir 1 saat fazla tutuyorlar yoğunluktan dolayı. Mesai ücreti alacağım tabii ama sizde anlarsınız 8 saat yorgunlukla yaklaşık 110tl için bi saat çalışılacak gibi değil. Ama gidiyor bir şekilde. Onun dışında fena değil, mutfak kısmındayım ben ve baya kavradım. Ufak tefek hatalarım olsada genel olarak alıştım ve hızlı hareket ediyorum. Bazı kendini birşey sanan insanlar haricinde çok baskı yok. Onun dışında tek baskım çok yoğunken birden fazla türde ürün girmem istenmesi. E tabii normal buda. İstediğimizide yiyebiliyoruz abartmadan, puan sistemi uygulanmıyor. Arada içecek alıyoruz falan. Genel olarak yoğun ve yorucu fakat yine iyi.

Sizin nasıl gidiyor?

Aynı şekilde ilk günler harici beni de sonradan tutmaya başladılar bu yüzden en garantisi kapanış olmak çünkü mesaiye bırakamıyorlar.
Bende alıştım ama hala sevemedim.
Butter ve sandviç kısmı çok aciliyet gerektiriyor en güzeli önde içecek ve patates doldurup vermek gibi geliyor bana çünkü bizim arka tarafta klima vs yok aşırı sıcak. Ön tarafta olan bir nebze hava alabiliyor.

Henüz kapanışa kalmadım hiç. Aslında bende çok sevmiyorum ama geçen yaş kasiyerdim ben bi markette, kasa şefi falan aşırı mobbing yapıyordu herkes karışıyordu işime vesaire. Ama burda rahatım çok ince detaya bakmiyorlar o yüzden kafam rahat. Tabii yoğunluk stresi ayrı ama karışan olmayınca üstesinden geliyorum. Hele tek kişi değilsem çok rahat. Butter kısmı evet sıcak ama alıştım hissetmiyorum pek. Un kısmında serin havanın geldiği bi nokta var oraya geçiyorum güzel oluyor. Sandviç ve ön tarafı hiç göstermediler bana. Şimdilik arkadayım. On tarafı görmedim muhtemelen daha rahattır fakat ön taraf kalabalık oluyor, müşterilerle ve insanlarla uğraşmak istemiyorum. Çok insan olunca bunalıyorum. Kasiyerkende çok bunaliyordum zaten. Arkada karışan eden olmadığından şimdilik mutluyum, hele yanımda arkadaş olunca sohbet falan bir şekil gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…