Popeyes'da nasıl istifa verilir?

atakanc23e2e

Centipat
Daha fazla  
Servis yok bir şey yok cıkmak istiyorum, otobüsle gidiyorum otobüsten inince 30 dk eve yürüyorum 30'da otosbuste ayaktayım. Çok yoruyor, nasıl cıkabilirim, ne diyebilirim?

İk ya gidin çıkmak istiyorum deyin deneme sürecindeyseniz sizi zorla tutamazlar ama birkaç aydan fazla süredir çalışıyorsanız 1-2 hafta önceden haber vermiş olmanız gerekiyor yani ne kadar erken haber verirseniz o kadar erken çıkarsınız. Sebeplere de servis yok evime uzak kalıyor diyebilirsiniz. Bir arkadaşım yine kurumsal bir firmada işe girmişti benimle birlikte bir gün sabah vardiyasına gelmedi şef aradı nerdesin diye işi bıraktım ben gelmicem dedi daha da gelmedi :D deneme sürecindeysen zorla çalıştıramazlar ama deneme süreci bittiyse ve bugün çıkmak istersen 1-2 haftalık tazminat ödersin.

İk ya gidin çıkmak istiyorum deyin deneme sürecindeyseniz sizi zorla tutamazlar ama birkaç aydan fazla süredir çalışıyorsanız 1-2 hafta önceden haber vermiş olmanız gerekiyor yani ne kadar erken haber verirseniz o kadar erken çıkarsınız. Sebeplere de servis yok evime uzak kalıyor diyebilirsiniz. Bir arkadaşım yine kurumsal bir firmada işe girmişti benimle birlikte bir gün sabah vardiyasına gelmedi şef aradı nerdesin diye işi bıraktım ben gelmicem dedi daha da gelmedi :D deneme sürecindeysen zorla çalıştıramazlar ama deneme süreci bittiyse ve bugün çıkmak istersen 1-2 haftalık tazminat ödersin.
4 cü günüm 4 günün parasını alırmıyım

4 cü günüm 4 günün parasını alır mıyım?

Alırsın. En yetkili kişiye veya direkt insan kaynaklarına giderek istifanı verebilirsin. Maaş günü çalıştığın mesai kadar ücretini alırsın. Şukadar gün sonra çıkabilirsin laflarına boyun eğme %90 seni 1-2 aylık deneme süreci ile işe aldılar kurumsal yerler öyle yapıyor ve deneme sürecinde seni sebepsiz işten çıkartabildikleri gibi sende sebepsiz işten çıkabilirsin.

Alırsın. En yetkili kişiye veya direkt insan kaynaklarına giderek istifanı verebilirsin. Maaş günü çalıştığın mesai kadar ücretini alırsın. Şukadar gün sonra çıkabilirsin laflarına boyun eğme %90 seni 1-2 aylık deneme süreci ile işe aldılar kurumsal yerler öyle yapıyor ve deneme sürecinde seni sebepsiz işten çıkartabildikleri gibi sende sebepsiz işten çıkabilirsin
Bana dedi orda çalısan 1 hafta deneme surecin var dedi iş istanbulda ben kocelide yeni açıldı diye gittim müşteri olmaz diye müşteri kaynıyor o yüzden zorlanıyorum eve giderken otobuste de ayaktayım işte de yarın mesale yazsam cıkmaz istiyorum diye cıkabılırmiyim ve ne yaziyim

Çıkabilirsin ama yüz yüze daha iyi olur git konuş müdürünle şefinle veya direkt insan kaynaklarıyla. Zorla çalıştıramazlar zaten gittiğinde istifa dilekçesi yazdıracaklar sana sonra herkes kendi yoluna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı