Popeyes'da nasıl istifa verilir?

Yarın yazılı olarak yazsam olmaz mı gidesim yok.

Hocam illa gidip dilekçe yazmanız gerekiyor ama siz bilirsiniz gelmiyorum derseniz başınıza bir iş gelir mi? En kötü ne olur bilmiyorum ama bir gün daha idare etmekte fayda var. Gün içinde yazsaydınız neyse ama bu saatte yöneticiye yazarsanız diğer çalışanlara da ekstra iş yükü oluşur etik değil bana göre.

Hocam illa gidip dilekçe yazmanız gerekiyor ama siz bilirsiniz gelmiyorum derseniz başınıza bir iş gelir mi? En kötü ne olur bilmiyorum ama bir gün daha idare etmekte fayda var. Gün içinde yazsaydınız neyse ama bu saatte yöneticiye yazarsanız diğer çalışanlara da ekstra iş yükü oluşur etik değil bana göre.
Abi nereye kadar bir gün idare edem yapmak istemiyorum o işi sabit iş yok 30 dk mola cok az çay molası yok mesale servis yok bunlar onemli seyler ben ne yaziyim sence müdüre sabah

Abi nereye kadar bir gün idare edem yapmak istemiyorum o işi sabit iş yok 30 dk mola cok az çay molası yok mesale servis yok bunlar onemli seyler ben ne yazayım sence müdüre sabah.

Dostum hayat şartları kolay değil eğer bir zanaatin veya diploman yoksa mecburen bu ve bunun gibi işlere mecbur kalıyor insan. Bende yaz tatillerinde 12 saat garsonluk yapıyorum. Mecbur kalmasa kimsenin yapacağı işler değil ama buradan ayrılırsın yine buna benzer bir işe girersin. Bilmiyorum ilk iş deneyimin mi ama bir süre sonra alışıyor insan. Müdüre ben gelmiyorum işten ayrılacağım yazabilirsin bilmiyorum.

Dostum hayat şartları kolay değil eğer bir zanaatin veya diploman yoksa mecburen bu ve bunun gibi işlere mecbur kalıyor insan. Bende yaz tatillerinde 12 saat garsonluk yapıyorum. Mecbur kalmasa kimsenin yapacağı işler değil ama buradan ayrılırsın yine buna benzer bir işe girersin. Bilmiyorum ilk iş deneyimin mi ama bir süre sonra alışıyor insan. Müdüre ben gelmiyorum işten ayrılacağım yazabilirsin bilmiyorum.

Ya bizim burada calısmayı düşünüyorum yol parası servis yok kölelik gibi geliyor.

Bu arada 1 2 ay çalışıp motor ehliyeti alıp kurye olmayı planlıyorum ve ileride kariyer oluşturmayı planlıyorum 16 yasındayım bu arada 17 gireceğim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı