Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #11 yaraliordek dedi: Sınıflandırmalara takılma. Bu karakterlerin birçoğu aynı zamanda Poppy'den daha tank. Ryze adlı büyücünün de dövüşçü olduğunu söylemeden geçemem. Nilah adlı nişancı da dövüşçü. Malphite adlı suikastçı-tank da dövüşçü... Genişletmek için tıkla... Anlıyorum dostum
yaraliordek dedi: Sınıflandırmalara takılma. Bu karakterlerin birçoğu aynı zamanda Poppy'den daha tank. Ryze adlı büyücünün de dövüşçü olduğunu söylemeden geçemem. Nilah adlı nişancı da dövüşçü. Malphite adlı suikastçı-tank da dövüşçü... Genişletmek için tıkla... Anlıyorum dostum
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #12 Ayrıca Poppy'e hortlak girerseniz, pasif ile hortlak almaya çalışın öyle de vurursunuz.
garipgamerr Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #13 Doyle dedi: Hangi Build ve rün girdiniz? Genişletmek için tıkla... İlahsindiren, ölü adamın zırhı, yaklaşan kış, çivili bir de. Yani bunlar mantıklı diye düşündüm.
Doyle dedi: Hangi Build ve rün girdiniz? Genişletmek için tıkla... İlahsindiren, ölü adamın zırhı, yaklaşan kış, çivili bir de. Yani bunlar mantıklı diye düşündüm.
T turgutalp Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 219 20 Temmuz 2022 #14 yaraliordek dedi: Hayır değil. Garen de tank, Nasus da tank, Urgot da tank, Mordekaiser da tank, Cho'Gath'da tank. Onların hasarı Poppy'nin hasarının 15 katı. Genişletmek için tıkla... Garen nasus morde ezergeçer.Yani hem tank heö hasarı yüksek.Popy düz tank bir karakter onlara göre hasarı olmaz tabi
yaraliordek dedi: Hayır değil. Garen de tank, Nasus da tank, Urgot da tank, Mordekaiser da tank, Cho'Gath'da tank. Onların hasarı Poppy'nin hasarının 15 katı. Genişletmek için tıkla... Garen nasus morde ezergeçer.Yani hem tank heö hasarı yüksek.Popy düz tank bir karakter onlara göre hasarı olmaz tabi
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #15 turgutalp dedi: Garen Nasus morde ezergeçer. Yani hem tank heö hasarı yüksek. Popy düz tank bir karakter onlara göre hasarı olmaz tabii Genişletmek için tıkla... Oyunun dengesizliği, Poppy bu karakterler arasında sadece Morde'den daha tank.
turgutalp dedi: Garen Nasus morde ezergeçer. Yani hem tank heö hasarı yüksek. Popy düz tank bir karakter onlara göre hasarı olmaz tabii Genişletmek için tıkla... Oyunun dengesizliği, Poppy bu karakterler arasında sadece Morde'den daha tank.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 20 Temmuz 2022 #16 yaraliordek dedi: Hayır değil. Garen de tank, Nasus da tank, Urgot da tank, Mordekaiser da tank, Cho'Gath'da tank. Onların hasarı Poppy'nin hasarının 15 katı. Genişletmek için tıkla... Rammus da ekle tam olsun.
yaraliordek dedi: Hayır değil. Garen de tank, Nasus da tank, Urgot da tank, Mordekaiser da tank, Cho'Gath'da tank. Onların hasarı Poppy'nin hasarının 15 katı. Genişletmek için tıkla... Rammus da ekle tam olsun.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #17 267345 dedi: Rammus da ekle tam olsun. Genişletmek için tıkla... Rammus bam başka bir dünya, oyuncularına psikolojik destek gerekiyor. Ben Aurelion Sol Otp'yim bu arada.
267345 dedi: Rammus da ekle tam olsun. Genişletmek için tıkla... Rammus bam başka bir dünya, oyuncularına psikolojik destek gerekiyor. Ben Aurelion Sol Otp'yim bu arada.