B Berk1991 Decapat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #1 Poppy Playtime chapter 1 alsam, Chapter 2'yi ayrı olarak mı almam gerekecek? Tekrar mı para vereceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2021
Poppy Playtime chapter 1 alsam, Chapter 2'yi ayrı olarak mı almam gerekecek? Tekrar mı para vereceğim?
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #3 Poppy Play Time Chapter 2 paralı mı olacak? Poppy Play Time Chapter 2, 2022'den önce çıkacakmış. Halihazırda 1 var, bugün aldım. İkincisi için para ödemem lazım mı? www.technopat.net
Poppy Play Time Chapter 2 paralı mı olacak? Poppy Play Time Chapter 2, 2022'den önce çıkacakmış. Halihazırda 1 var, bugün aldım. İkincisi için para ödemem lazım mı? www.technopat.net
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 5 Aralık 2021 #4 aLyX3N dedi: Poppy Play Time Chapter 2 paralı mı olacak? Poppy Play Time Chapter 2, 2022'den önce çıkacakmış. Halihazırda 1 var, bugün aldım. İkincisi için para ödemem lazım mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam eğer fazladan para verecek olsaydık Chapter 1 diye satılırdı.
aLyX3N dedi: Poppy Play Time Chapter 2 paralı mı olacak? Poppy Play Time Chapter 2, 2022'den önce çıkacakmış. Halihazırda 1 var, bugün aldım. İkincisi için para ödemem lazım mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam eğer fazladan para verecek olsaydık Chapter 1 diye satılırdı.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #5 Hank J Wimbleton dedi: Hocam eğer fazladan para verecek olsaydık chapter 1 diye satılırdı saçmalamayın lütfen. Genişletmek için tıkla... When is the Poppy Playtime: Chapter 2 release date? What is the Poppy Playtime: Chapter 2 release date? Find out when MOB Games could launch the Poppy Playtime 2 DLC on PC. www.gamerevolution.com İngilizceniz varsa yazıyor burada araştırmadan konuşmayın. "Poppy Playtime: Chapter 2 will cost $5, just like the original and all future chapters to come." Genişletmek için tıkla...
Hank J Wimbleton dedi: Hocam eğer fazladan para verecek olsaydık chapter 1 diye satılırdı saçmalamayın lütfen. Genişletmek için tıkla... When is the Poppy Playtime: Chapter 2 release date? What is the Poppy Playtime: Chapter 2 release date? Find out when MOB Games could launch the Poppy Playtime 2 DLC on PC. www.gamerevolution.com İngilizceniz varsa yazıyor burada araştırmadan konuşmayın. "Poppy Playtime: Chapter 2 will cost $5, just like the original and all future chapters to come." Genişletmek için tıkla...
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 5 Aralık 2021 #6 aLyX3N dedi: When is the Poppy Playtime: Chapter 2 release date? What is the Poppy Playtime: Chapter 2 release date? Find out when MOB Games could launch the Poppy Playtime 2 DLC on PC. www.gamerevolution.com İngilizceniz varsa yazıyor burada araştırmadan konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama çok saçma bence chapter 1'e ayrı para ver 2'ye ayrı para ver o ne öyle.
aLyX3N dedi: When is the Poppy Playtime: Chapter 2 release date? What is the Poppy Playtime: Chapter 2 release date? Find out when MOB Games could launch the Poppy Playtime 2 DLC on PC. www.gamerevolution.com İngilizceniz varsa yazıyor burada araştırmadan konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama çok saçma bence chapter 1'e ayrı para ver 2'ye ayrı para ver o ne öyle.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #7 Hank J Wimbleton dedi: Kusura bakmayın ama çok saçma bence chapter 1'e ayrı para ver 2'ye ayrı para ver o ne öyle. Genişletmek için tıkla... Gelecek bütün chapterlar ayrı satılacakmış.
Hank J Wimbleton dedi: Kusura bakmayın ama çok saçma bence chapter 1'e ayrı para ver 2'ye ayrı para ver o ne öyle. Genişletmek için tıkla... Gelecek bütün chapterlar ayrı satılacakmış.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 5 Aralık 2021 #8 aLyX3N dedi: Gelecek bütün chapterlar ayrı satılacakmış. Genişletmek için tıkla... Korsan oynayacağız o zaman
aLyX3N dedi: Gelecek bütün chapterlar ayrı satılacakmış. Genişletmek için tıkla... Korsan oynayacağız o zaman
Berkayarda Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #9 Hank J Wimbleton dedi: Korsan oynayacağız o zaman Genişletmek için tıkla... Ya umarım korsan almamışınızdar 18.50 çünkü.
Hank J Wimbleton dedi: Korsan oynayacağız o zaman Genişletmek için tıkla... Ya umarım korsan almamışınızdar 18.50 çünkü.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 22 Mayıs 2022 #10 Berkayarda dedi: Ya umarım korsan almamışınızdar 18.50 çünkü. Genişletmek için tıkla... Yok oynamadım hiç. Ama yakın zamanda almayı düşünüyorum.
Berkayarda dedi: Ya umarım korsan almamışınızdar 18.50 çünkü. Genişletmek için tıkla... Yok oynamadım hiç. Ama yakın zamanda almayı düşünüyorum.