Boomer Slayer Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #1 Poppy Playtime Chapter 2 Türkçe yama piyasada var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024
Resxci Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #2 Boomer Slayer dedi: Poppy Playtime Chapter 2 Türkçe yama piyasada var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Chapter 2 hariç tüm bölümlerin Türkçe yaması var. (bir de yeni çıkan chapter 4'ün) Türkçe yama yapmayı bilsem yapardım. Seninle de paylaşırdım.
Boomer Slayer dedi: Poppy Playtime Chapter 2 Türkçe yama piyasada var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Chapter 2 hariç tüm bölümlerin Türkçe yaması var. (bir de yeni çıkan chapter 4'ün) Türkçe yama yapmayı bilsem yapardım. Seninle de paylaşırdım.
Arda Ediz Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 12 22 Mart 2025 #3 Biz yaptık tüm chapterleri The Asosyal YouTube kanalımdan beni takip edebilirsiniz. (haftaya cuma tüm chapterler yayınlanacak full sürüm olarak)
Biz yaptık tüm chapterleri The Asosyal YouTube kanalımdan beni takip edebilirsiniz. (haftaya cuma tüm chapterler yayınlanacak full sürüm olarak)
Resxci Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #4 Arda Ediz dedi: Biz yaptık tüm chapterleri the asosyal YouTube kanalımdan beni takip edebilirsiniz. (haftaya cuma tüm chapterler yayınlanacak full sürüm olarak) Genişletmek için tıkla... Google çeviriyse boşuna yapmışsınız.
Arda Ediz dedi: Biz yaptık tüm chapterleri the asosyal YouTube kanalımdan beni takip edebilirsiniz. (haftaya cuma tüm chapterler yayınlanacak full sürüm olarak) Genişletmek için tıkla... Google çeviriyse boşuna yapmışsınız.
Arda Ediz Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 12 25 Mart 2025 #5 Resxci dedi: Google çeviriyse boşuna yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hiçbir işimizi kalitesiz yapmayız ön yargı yapmadan önce araştırmanızı öneririm
Resxci dedi: Google çeviriyse boşuna yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hiçbir işimizi kalitesiz yapmayız ön yargı yapmadan önce araştırmanızı öneririm
Resxci Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #6 Arda Ediz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hiçbir işimizi kalitesiz yapmayız ön yargı yapmadan önce araştırmanızı öneririm Genişletmek için tıkla... Nerde bulabilirim yamayı kral
Arda Ediz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hiçbir işimizi kalitesiz yapmayız ön yargı yapmadan önce araştırmanızı öneririm Genişletmek için tıkla... Nerde bulabilirim yamayı kral