Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Alıp denemeyi düşünüyorum, siz almayı düşünüyor musunuz? Valve önerdiği fiyat uymuslar ayrıca. Yurt dışında 20 dolar bizde 10.49 ama %25 çıkış indirimi ile 7.86 dolar ve Yurt dışında 15 dolar. Poppy Playtime - Chapter 4 on Steam Brace yourself for the darkest chapter yet in the epic Poppy Playtime saga. store.steampowered.com
Alıp denemeyi düşünüyorum, siz almayı düşünüyor musunuz? Valve önerdiği fiyat uymuslar ayrıca. Yurt dışında 20 dolar bizde 10.49 ama %25 çıkış indirimi ile 7.86 dolar ve Yurt dışında 15 dolar. Poppy Playtime - Chapter 4 on Steam Brace yourself for the darkest chapter yet in the epic Poppy Playtime saga. store.steampowered.com
furkan_1230987 Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 Deney 1060 (tam olarak bu muydu emin değilim) oyunun popülerliği bitene kadar gösterilmeyeceğini düşünüyorum.Ömrünün son demlerine girene kadar yan karakterlerle oyalayacaklar gibi geliyor bana.
Deney 1060 (tam olarak bu muydu emin değilim) oyunun popülerliği bitene kadar gösterilmeyeceğini düşünüyorum.Ömrünün son demlerine girene kadar yan karakterlerle oyalayacaklar gibi geliyor bana.