Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar Poppy serisini her zamanki gibi bitirdim ve yenisi çıktı onu da aldım fakat chapter 3 30 GB bu 9 GB hikayesi kısa mı?
Arkadaşlar Poppy serisini her zamanki gibi bitirdim ve yenisi çıktı onu da aldım fakat chapter 3 30 GB bu 9 GB hikayesi kısa mı?
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 2-3 saatte bitiyor.
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 590 Çözümler 3 30 Ocak 2025 #3 Lskow dedi: Arkadaşlar Poppy serisini her zamanki gibi bitirdim ve yenisi çıktı onu da aldım fakat chapter 3 30 GB bu 9 GB hikayesi kısa mı? Genişletmek için tıkla... Oyun daha bugün çıktı kral nereden bilelim.
Lskow dedi: Arkadaşlar Poppy serisini her zamanki gibi bitirdim ve yenisi çıktı onu da aldım fakat chapter 3 30 GB bu 9 GB hikayesi kısa mı? Genişletmek için tıkla... Oyun daha bugün çıktı kral nereden bilelim.
Dante_Alighieri Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #4 Lskow dedi: Arkadaşlar Poppy serisini her zamanki gibi bitirdim ve yenisi çıktı onu da aldım fakat chapter 3 30 GB bu 9 GB hikayesi kısa mı? Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu iyi yapıldığı için 9GB. 3 saatlik bir oynanışı var
Lskow dedi: Arkadaşlar Poppy serisini her zamanki gibi bitirdim ve yenisi çıktı onu da aldım fakat chapter 3 30 GB bu 9 GB hikayesi kısa mı? Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu iyi yapıldığı için 9GB. 3 saatlik bir oynanışı var
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #5 Royce0 dedi: Oyun daha bugün çıktı kral nereden bilelim. Genişletmek için tıkla... Hocam yani belki bitirmiştir birisi üstünden birkaç saat geçti ve adal da yayınladı. Yarın arkadaşlar ile oynayacağım o yüzden başlamadan sormak istedim. m1stx dedi: 2-3 saatte bitiyor. Genişletmek için tıkla... İyimiş o zaman umarım sarar bu oyunda. Dante_Alighieri dedi: Optimizasyonu iyi yapıldığı için 9GB. 3 saatlik bir oynanışı var Genişletmek için tıkla... Yoksa yani chapter 3 ile neredeyse aynı yani bitiriş saati.
Royce0 dedi: Oyun daha bugün çıktı kral nereden bilelim. Genişletmek için tıkla... Hocam yani belki bitirmiştir birisi üstünden birkaç saat geçti ve adal da yayınladı. Yarın arkadaşlar ile oynayacağım o yüzden başlamadan sormak istedim. m1stx dedi: 2-3 saatte bitiyor. Genişletmek için tıkla... İyimiş o zaman umarım sarar bu oyunda. Dante_Alighieri dedi: Optimizasyonu iyi yapıldığı için 9GB. 3 saatlik bir oynanışı var Genişletmek için tıkla... Yoksa yani chapter 3 ile neredeyse aynı yani bitiriş saati.