luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Popüler Kültür nedir?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 27 Haziran 2021 #2 Sadece birkaç gün içerisinde milyonlarca kişi tarafından dinlenen şarkının, birkaç hafta sonra unutulması değişkenlik ilkesiyle ilgilidir. En basit örneklerden.
Sadece birkaç gün içerisinde milyonlarca kişi tarafından dinlenen şarkının, birkaç hafta sonra unutulması değişkenlik ilkesiyle ilgilidir. En basit örneklerden.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.817 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #3 luanq dedi: Popüler Kültür nedir? Genişletmek için tıkla... Bir şeyin popüler olmasının ardından herkesin onun peşinden koyun gibi gitmesi. Türkiye'de bu durum çok sinir bozucu olabiliyor.
luanq dedi: Popüler Kültür nedir? Genişletmek için tıkla... Bir şeyin popüler olmasının ardından herkesin onun peşinden koyun gibi gitmesi. Türkiye'de bu durum çok sinir bozucu olabiliyor.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #4 Eren AK dedi: Sadece birkaç gün içerisinde milyonlarca kişi tarafından dinlenen şarkının, birkaç hafta sonra unutulması değişkenlik ilkesiyle ilgilidir. En basit örneklerden. Genişletmek için tıkla... Giyim kuşam popüler kültüre giriyor mu?
Eren AK dedi: Sadece birkaç gün içerisinde milyonlarca kişi tarafından dinlenen şarkının, birkaç hafta sonra unutulması değişkenlik ilkesiyle ilgilidir. En basit örneklerden. Genişletmek için tıkla... Giyim kuşam popüler kültüre giriyor mu?
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.619 Çözümler 6 27 Haziran 2021 #5 Birden herkesin pablo dinlemesi gibi düşün bir çocuğun dediği nereden nereye geldi.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.817 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #6 luanq dedi: Giyim kuşam popüler kültüre giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Giriyor. Bir tane giysi moda olur herkes onu giyer al sana popüler kültür.
luanq dedi: Giyim kuşam popüler kültüre giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Giriyor. Bir tane giysi moda olur herkes onu giyer al sana popüler kültür.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #7 rickrollin dedi: Giriyor. Bir tane giysi moda olur herkes onu giyer al sana popüler kültür. Genişletmek için tıkla... Popüler Kültürü sevmiyorum
rickrollin dedi: Giriyor. Bir tane giysi moda olur herkes onu giyer al sana popüler kültür. Genişletmek için tıkla... Popüler Kültürü sevmiyorum
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 27 Haziran 2021 #8 luanq dedi: Popüler Kültürü sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben dahil çoğu insan sevmiyor, aslında popüler kültürün köleleri bile içinde olduğunun farkında değil ki, haksız mıyım?
luanq dedi: Popüler Kültürü sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben dahil çoğu insan sevmiyor, aslında popüler kültürün köleleri bile içinde olduğunun farkında değil ki, haksız mıyım?
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.817 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #9 luanq dedi: Popüler Kültürü sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben de sevmiyorum çünkü cırkını çıkarıyorlar en kötü örnek ''NAPİM'' olabilir. Eren AK dedi: Ben dahil çoğu insan sevmiyor, aslında popüler kültürün köleleri bile içinde olduğunun farkında değil ki, haksız mıyım? Genişletmek için tıkla... Değilsiniz hocam.
luanq dedi: Popüler Kültürü sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben de sevmiyorum çünkü cırkını çıkarıyorlar en kötü örnek ''NAPİM'' olabilir. Eren AK dedi: Ben dahil çoğu insan sevmiyor, aslında popüler kültürün köleleri bile içinde olduğunun farkında değil ki, haksız mıyım? Genişletmek için tıkla... Değilsiniz hocam.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 27 Haziran 2021 #10 Sürü psikolojisiyle ortaya çıkan ve bu doğrultuda da kitlelerce yayılarak defaatle sürdürülen; bünyesinde, bulunulan dönemin popüler öğelerini barındırıyor olan bir zihniyetin ana başlığı.
Sürü psikolojisiyle ortaya çıkan ve bu doğrultuda da kitlelerce yayılarak defaatle sürdürülen; bünyesinde, bulunulan dönemin popüler öğelerini barındırıyor olan bir zihniyetin ana başlığı.