Satılık Popüler Oyunlara Sahip Steam Hesabı

Makaleler
3
Yer
Erbaa
Steam Community :: KePUBG Celal Profil linki budur. Resimleri açıklamaya koyuyorum. Steam Calculator verileri aşağıdadır. Hesapta ekstra 30 TL mevcuttur. CS:GO VAC ban vardır(Diğer oyunları etkilemiyor). Tek tek hesap değerini ölçebilirsiniz. Ücretsiz aldığım oyunları ve CS:GO'yu (VAC Ban olduğu için) çıkartıp şöyle bir fiyat biçtim. ETS2'yi şuan ki indirimli fiyatıyla ekledim(9,75 TL). CS:GO hariç diğer oyunların toplam oynama süreleri çok az. Örnek olarak PUBG 8 saat oynamışım. Steam Hesabıma biçtiğim değer 175 TL'dir. Hesaptaki ücretsiz olarak alınan paralı ve 1.5, 2 TL olan oyunları dahil etmedim. PAYDAY, Sniper Ghost Warrior 2, Tomb Raider, Dirt Rally, Just Cause 3, Left4Dead2, Life İs Strange gibi oyunların fiyatını eklemedim. 175 TL değer biçtim. Telefon NO: 0545 811 14 48. Mail: mehmet.zahid36@gmail.com . Dolandırılma, parayı çalıp kaçma gibi olaylar kesinlikle yoktur. Telefon no ve mailim mevcuttur. İlk senciler ve ölücüler gelmesin. En iyi hesap bu şekilde. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. Wallpaper engine uygulaması ise hareketli arkaplan yapmanızı ve istediğiniz bir şeyin animasyonlu versiyonunu arkaplan yapmanızı sağlıyor. Artık steam oyunları oynamadığım için satıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    333,3 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    86,8 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    94 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png