The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.564 Makaleler 49 Çözümler 12 24 Nisan 2022 #21 afacanc38 dedi: Microsoft Office => LibreOffice, OnlyOffice Genişletmek için tıkla... Ekleme: Açık kaynak kodlu olarak OpenOffice'de var.
afacanc38 dedi: Microsoft Office => LibreOffice, OnlyOffice Genişletmek için tıkla... Ekleme: Açık kaynak kodlu olarak OpenOffice'de var.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 24 Nisan 2022 #22 The Tribal Chief dedi: Ekleme: Açık kaynak kodlu olarak OpenOffice'de var. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla LibreOffice Apache OpenOffice'in çatalı. LibreOffice'in daha kullanıcı dostu olduğunu düşünüyorum.
The Tribal Chief dedi: Ekleme: Açık kaynak kodlu olarak OpenOffice'de var. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla LibreOffice Apache OpenOffice'in çatalı. LibreOffice'in daha kullanıcı dostu olduğunu düşünüyorum.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 24 Nisan 2022 #23 The Tribal Chief dedi: Normal kendi internet sitesinden indirin. Ve programı açın. Deneme sürümü diyor. Ancak o bildiriye rağmen kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü altında aslında ücretsiz kullanıyoruz. 357971 dedi: Ama açık kaynak değil. Genişletmek için tıkla... Açık kaynak bakımından yanlış örneğim.
The Tribal Chief dedi: Normal kendi internet sitesinden indirin. Ve programı açın. Deneme sürümü diyor. Ancak o bildiriye rağmen kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü altında aslında ücretsiz kullanıyoruz. 357971 dedi: Ama açık kaynak değil. Genişletmek için tıkla... Açık kaynak bakımından yanlış örneğim.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.274 Çözümler 10 24 Nisan 2022 #24 UTorrent, QBitTorrent
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.564 Makaleler 49 Çözümler 12 25 Nisan 2022 #25 afacanc38 dedi: Bildiğim kadarıyla LibreOffice Apache OpenOffice'in çatalı. LibreOffice'in daha kullanıcı dostu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... MS Office, LibreOffice ve OpenOffce üçlüsünü kullandım. Ama MS Office daha rahat şahsen. Diğerleri iyi mi, iyi. Görünüm olarak sade. Hele Linux dağıtımlarında genellikle LibrrOffice kullanılıyor, yanlış hatırlamıyorsam.
afacanc38 dedi: Bildiğim kadarıyla LibreOffice Apache OpenOffice'in çatalı. LibreOffice'in daha kullanıcı dostu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... MS Office, LibreOffice ve OpenOffce üçlüsünü kullandım. Ama MS Office daha rahat şahsen. Diğerleri iyi mi, iyi. Görünüm olarak sade. Hele Linux dağıtımlarında genellikle LibrrOffice kullanılıyor, yanlış hatırlamıyorsam.