Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.159 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #31 Porçay'ın ''Ot İçiyorum'' şarkısından dolayı uzun zamandır başı beladaydı. Allah yardım etsin. Çok sevdiğim bir Youtuber'dır. 4 yıldır takip ediyorum.
Porçay'ın ''Ot İçiyorum'' şarkısından dolayı uzun zamandır başı beladaydı. Allah yardım etsin. Çok sevdiğim bir Youtuber'dır. 4 yıldır takip ediyorum.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2021 #32 Hidra, Şehinşah gibi isimler Twitter üzerinde destek oldu. #FreePorçay etiketi ile tweer atabilirsiniz.
Hidra, Şehinşah gibi isimler Twitter üzerinde destek oldu. #FreePorçay etiketi ile tweer atabilirsiniz.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.744 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #33 Arthur_Callahan dedi: Porçay'ın ''Ot İçiyorum'' şarkısından dolayı uzun zamandır başı beladaydı. Allah yardım etsin. Çok sevdiğim bir Youtuber'dır. 4 yıldır takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... İroni şarkısıydı değil mi o? Yani dalga amaçlı. Vay be, şaka gibi.
Arthur_Callahan dedi: Porçay'ın ''Ot İçiyorum'' şarkısından dolayı uzun zamandır başı beladaydı. Allah yardım etsin. Çok sevdiğim bir Youtuber'dır. 4 yıldır takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... İroni şarkısıydı değil mi o? Yani dalga amaçlı. Vay be, şaka gibi.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #34 Bir insan zaten böyle şeylere bir müzikten özenebiliyorsa, ben onun akıl sağlığından, aile eğitiminden, hayat amacından şüphe ederim. Ne demek şarkıdan hapis ya? Allah aşkına kim bu şarkıyı dinledikten sonra bağımlı oluyor?
Bir insan zaten böyle şeylere bir müzikten özenebiliyorsa, ben onun akıl sağlığından, aile eğitiminden, hayat amacından şüphe ederim. Ne demek şarkıdan hapis ya? Allah aşkına kim bu şarkıyı dinledikten sonra bağımlı oluyor?
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.744 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #35 Sayın adaletimizden bu hassasiyeti diğer suçlara karşı da bekliyorum.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #36 381258 dedi: Sayın adaletimizden bu hassasiyeti diğer suçlara karşı da bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef daha çok bekleriz
381258 dedi: Sayın adaletimizden bu hassasiyeti diğer suçlara karşı da bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef daha çok bekleriz
M Makerweddy Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 398 Çözümler 2 18 Şubat 2021 #37 Şakaysa komik değilse çok daha komik nasıl ülke burası???? İğrenç bir yer oldu artık.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #38 Makerweddy dedi: Şakaysa komik değilse çok daha komik nasıl ülke burası???? İğrenç bir yer oldu artık. Genişletmek için tıkla... Sen az önce fikrini mi belirttin? Yazıyorum kardeşime bi' 40 yıl (!)
Makerweddy dedi: Şakaysa komik değilse çok daha komik nasıl ülke burası???? İğrenç bir yer oldu artık. Genişletmek için tıkla... Sen az önce fikrini mi belirttin? Yazıyorum kardeşime bi' 40 yıl (!)
B bad4lee Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 154 18 Şubat 2021 #39 Bunda bile suçu İktidara atan var
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.744 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #40 bad4lee dedi: Bunda bile suçu İktidara atan var Genişletmek için tıkla... Evimde kendi kendine yanan gaz falan bulursam suçu atacağım kişiyi biliyorum artık. Fazla fatura için onu da yapmışlardır kesin(!)
bad4lee dedi: Bunda bile suçu İktidara atan var Genişletmek için tıkla... Evimde kendi kendine yanan gaz falan bulursam suçu atacağım kişiyi biliyorum artık. Fazla fatura için onu da yapmışlardır kesin(!)