Ufeke Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Klasse Pro mouse pad almıştım ama çok koktuğundan dolayı iade ettim şimdi porge almayı düşünüyorum. Kullanan varsa deneyimlerini söyleyebilir mi? Porge Speed mi Control mü?
Klasse Pro mouse pad almıştım ama çok koktuğundan dolayı iade ettim şimdi porge almayı düşünüyorum. Kullanan varsa deneyimlerini söyleyebilir mi? Porge Speed mi Control mü?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 Nasıl ya? Klasseler öyle koku yapmıyor. Porge Speed iyidir, Control de kötü değil. Tercih meselesi..
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.005 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #3 Hiç havalandırmadın mı?
Ufeke Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 Cursor dedi: Hiç havalandırmadın mı? Genişletmek için tıkla... 2 gün havalandırdım. cumali_032 dedi: Nasıl ya? Klasseler öyle koku yapmıyor. Porge Speed iyidir, Control de kötü değil. Tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Yüzeyini falan çok beğenmişdimde çok kokuyordu bileğime bile sinmişdi kokusu 2 gün havalandırdım.
Cursor dedi: Hiç havalandırmadın mı? Genişletmek için tıkla... 2 gün havalandırdım. cumali_032 dedi: Nasıl ya? Klasseler öyle koku yapmıyor. Porge Speed iyidir, Control de kötü değil. Tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Yüzeyini falan çok beğenmişdimde çok kokuyordu bileğime bile sinmişdi kokusu 2 gün havalandırdım.