Diğer Porge mouse pad alınır mı?

Bütçe
500
Merhaba dostlar, 90x40 mouse pad arıyorum ve bunu buldum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Zamanında 100 TL'ye satılan mouse pad hatta 1 sene bile olmadı 200'e falan almıştım 470 TL olmuş fiyatını hak etmiyor kesinlikle ben sizin yerinizde olsam bütçeyi arttırır daha kaliteli bir şey alırım ama bütçem bu kadar diyorsanız da alın ama buradan almayın Amazon'dan alın beğenmezseniz iade edersiniz.

Zamanında 100 TL'ye satılan mouse pad hatta 1 sene bile olmadı 200'e falan almıştım 470 TL olmuş fiyatını hak etmiyor kesinlikle ben sizin yerinizde olsam bütçeyi arttırır daha kaliteli bir şey alırım ama bütçem bu kadar diyorsanız da alın ama buradan almayın Amazon'dan alın beğenmezseniz iade edersiniz.

Trendyol ve Amazon'un iade politikasının farkı ne ki?

Bizim millet garip gerçekten... Daha uyguna global kaliteli markalar varken böyle bir mouse pad'e 500 tl versem sanırım gece gözüme uyku girmezdi. Paranızın değerini bilerek bir şeyler alın arkadaşlar.

Trendyol ve Amazon'un iade politikasının farkı ne ki?

Trendyol'dan aldığınızda ürünü beğenmedim deyip iade etme şansın yok. İade almazlar mesela kutulu bir üründe kutuyu aç dene iade iste iade almazlar geri gönderirler Trendyol Hepsiburada N11 gibi yerler bu şekilde çalışıyor devletimiz 14 gün iade hakkı sunsa da bu firmalar kafasına göre iade politikası koyuyorlar. Fakat Amazon size 30 gün boyunca iade hakkı tanıyor ister beğen ister beğenme 30 gün içinde geri gönder para iadeni tümüyle alıyorsun.

Bizim millet garip gerçekten... Daha uyguna global kaliteli markalar varken böyle bir mouse Pad'e 500 TL versem sanırım gece gözüme uyku girmezdi. Paranızın değerini bilerek bir şeyler alın arkadaşlar.

Katılıyorum hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı