N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.843 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #11 The Ruh hastasi dedi: Porge denemedim fakat Klasse Pro gayet güzeldi hocam. Genişletmek için tıkla... Kendime uygun deseni seçemedim, kararsız kaldım. Normalde yukarıdaki siyah beyaz olanı istiyordum fakat çok hızlı kirlenir diye almadım.
The Ruh hastasi dedi: Porge denemedim fakat Klasse Pro gayet güzeldi hocam. Genişletmek için tıkla... Kendime uygun deseni seçemedim, kararsız kaldım. Normalde yukarıdaki siyah beyaz olanı istiyordum fakat çok hızlı kirlenir diye almadım.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.203 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2024 #12 N1cht dedi: Kendime uygun deseni seçemedim, kararsız kaldım. Normalde yukarıdaki siyah beyaz olanı istiyordum fakat çok hızlı kirlenir diye almadım. Genişletmek için tıkla... Beyaz olan kısımları biraz hızlı kirleniyor hocam.
N1cht dedi: Kendime uygun deseni seçemedim, kararsız kaldım. Normalde yukarıdaki siyah beyaz olanı istiyordum fakat çok hızlı kirlenir diye almadım. Genişletmek için tıkla... Beyaz olan kısımları biraz hızlı kirleniyor hocam.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.843 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #13 The Ruh hastasi dedi: Beyaz olan kısımları biraz hızlı kirleniyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi modelini kullanıyorsunuz?
The Ruh hastasi dedi: Beyaz olan kısımları biraz hızlı kirleniyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi modelini kullanıyorsunuz?
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.203 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2024 #14 N1cht dedi: Hangi modelini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Klasse Pro modelini kullandım hocam.
N1cht dedi: Hangi modelini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Klasse Pro modelini kullandım hocam.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.843 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #15 The Ruh hastasi dedi: Klasse Pro modelini kullandım hocam. Genişletmek için tıkla... Desen demek istemiştim kusura bakmayın hocam.
The Ruh hastasi dedi: Klasse Pro modelini kullandım hocam. Genişletmek için tıkla... Desen demek istemiştim kusura bakmayın hocam.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.203 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2024 #16 N1cht dedi: Desen demek istemiştim kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Siyah renginde kafatası olan modeli vardı hocam. Geri kalan kısımları beyazdı. Sanırım bahsettiğim model artık satılmıyor.
N1cht dedi: Desen demek istemiştim kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Siyah renginde kafatası olan modeli vardı hocam. Geri kalan kısımları beyazdı. Sanırım bahsettiğim model artık satılmıyor.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.843 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #17 The Ruh hastasi dedi: Siyah renginde kafatası olan modeli vardı hocam. Geri kalan kısımları beyazdı. Sanırım bahsettiğim model artık satılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam gördüm o modeli, artık satılmıyor. Düzenleme: Porge aldım arkadaşlar. Deseni daha çok hoşuma gittiği için tercih ettim, umarım memnun kalırım. Son düzenleme: 20 Eylül 2024
The Ruh hastasi dedi: Siyah renginde kafatası olan modeli vardı hocam. Geri kalan kısımları beyazdı. Sanırım bahsettiğim model artık satılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam gördüm o modeli, artık satılmıyor. Düzenleme: Porge aldım arkadaşlar. Deseni daha çok hoşuma gittiği için tercih ettim, umarım memnun kalırım.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Eylül 2024 #18 N1cht dedi: Çok hızlı kirlendiğini söyledikleri için bir tık tırstım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ancak sadece genellikle elini koyduğun yer kirleniyor. Bir temizlik ürünü ile kolayca temizlenir.
N1cht dedi: Çok hızlı kirlendiğini söyledikleri için bir tık tırstım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ancak sadece genellikle elini koyduğun yer kirleniyor. Bir temizlik ürünü ile kolayca temizlenir.