IotaGroup Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Selam dostlar. Yeni mouse pad almayı düşünüyorum ama QCK ve Porge'nin mouse padleri arasında kararsız kaldım aranızda bilen deneyimlemiş kişiler varsa yardımcı olursa sevinirim.(FPS oyunları oynuyorum.) SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad, Düzenli Kontrol Sağlar, Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad, Düzenli Kontrol Sağlar, Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2024
Selam dostlar. Yeni mouse pad almayı düşünüyorum ama QCK ve Porge'nin mouse padleri arasında kararsız kaldım aranızda bilen deneyimlemiş kişiler varsa yardımcı olursa sevinirim.(FPS oyunları oynuyorum.) SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad, Düzenli Kontrol Sağlar, Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad, Düzenli Kontrol Sağlar, Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye www.amazon.com.tr Amazon.com.tr
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.544 Çözümler 18 Yer Reykjavik 31 Mayıs 2024 #2 QCK iyidir eğer 90x40 istersen Klasse bakabilirsin. Amazon.com.tr