O Ottmn Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 112 11 Aralık 2023 #11 Anladım hocam. Bende oto seviyelemede hepsi yeşil ama baskı sırasında nozül dolguya sürtüyor ne yaptıysam çözemedim.
Anladım hocam. Bende oto seviyelemede hepsi yeşil ama baskı sırasında nozül dolguya sürtüyor ne yaptıysam çözemedim.
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #12 Ottmn dedi: Anladım hocam. Bende oto seviyelemede hepsi yeşil ama baskı sırasında nozül dolguya sürtüyor ne yaptıysam çözemedim. Genişletmek için tıkla... Ben baskılarda sorun yaşamıyorum düzgünce basıyor. Sadece yeşil olmaması beni rahatsız ediyor ama bir sorun yok.
Ottmn dedi: Anladım hocam. Bende oto seviyelemede hepsi yeşil ama baskı sırasında nozül dolguya sürtüyor ne yaptıysam çözemedim. Genişletmek için tıkla... Ben baskılarda sorun yaşamıyorum düzgünce basıyor. Sadece yeşil olmaması beni rahatsız ediyor ama bir sorun yok.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 11 Aralık 2023 #13 Salih Gürbüz dedi: Hocam konuyla alakasız ama merak ettim. Hala yazıcıyla uğraşıyor musunuz? TTB kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben çok şükür Ender 3 v3 SE aldım ve çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Direkt hobiyi bıraktım. Üniversiteye hazırlanıyorum.
Salih Gürbüz dedi: Hocam konuyla alakasız ama merak ettim. Hala yazıcıyla uğraşıyor musunuz? TTB kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben çok şükür Ender 3 v3 SE aldım ve çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Direkt hobiyi bıraktım. Üniversiteye hazırlanıyorum.