AMS Lite Filament Sistemi, Otomatik Kalibrasyon. Çok renkli baskı. Hemen sipariş ver, hızlı kargo ile kapında. Porima güvencesiyle.
www.porima3d.com
Merhaba bu yazıcıyı almayı planlıyorum. Ön sipariş ürünüdür yazıyor. Herhangi bir sorun olur mu? İnsanlar almış yorum yapmış ben biraz bahtsızımdır. Bilgili.
Veya yakın zamanda almış arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
8 Nisan'da anycubic konra s1 combo sipariş verdim porimadan 14-21 Nisan teslim tarihi olarak, 30 Nisan oldu hala ürünün gümrük işlemleri devam etmektedir diyorlar. Filamentleri de önceden gönderim teslimat tamamlandı yazdılar zaten o da ayrı rahatsız etti
8 Nisan'da anycubic konra S1 combo sipariş verdim porimadan 14-21 Nisan teslim tarihi olarak, 30 Nisan oldu hala ürünün gümrük işlemleri devam etmektedir diyorlar. Filamentleri de önceden gönderim teslimat tamamlandı yazdılar zaten o da ayrı rahatsız etti.
8 Nisan'da anycubic konra S1 combo sipariş verdim porimadan 14-21 Nisan teslim tarihi olarak, 30 Nisan oldu hala ürünün gümrük işlemleri devam etmektedir diyorlar. Filamentleri de önceden gönderim teslimat tamamlandı yazdılar zaten o da ayrı rahatsız etti.
Hocam ben daha önce A1 combo aldım porimadan, sorun olmadı. Ben de sizin aldığınız yazıcıyı aldım gelmesini bekliyorum, gecikmesinin sebebi CE denetimi.