Porima ön siparişte bir sorun olur mu?

Efeçiçek06

Hectopat
Daha fazla  

Merhaba bu yazıcıyı almayı planlıyorum. Ön sipariş ürünüdür yazıyor. Herhangi bir sorun olur mu? İnsanlar almış yorum yapmış ben biraz bahtsızımdır. Bilgili.
Veya yakın zamanda almış arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetteki porima yorumlarını okuyunca endişelenmiştim ama gelmesi 5 gün sürdü. Yazıcı bugün elime geçti.

İnternetteki porima yorumlarını okuyunca endişelenmiştim ama gelmesi 5 gün sürdü. Yazıcı bugün elime geçti.
Benim aldigim zamanlar black friday indirimi vardi ondan dolayi uzun sürdü ama porima kargo durumundan dogru yanit vermiyordu.

8 Nisan'da anycubic konra s1 combo sipariş verdim porimadan 14-21 Nisan teslim tarihi olarak, 30 Nisan oldu hala ürünün gümrük işlemleri devam etmektedir diyorlar. Filamentleri de önceden gönderim teslimat tamamlandı yazdılar zaten o da ayrı rahatsız etti

Gümrük süreçlerinden kaynaklı uzuyor bu teslimat süreleri.

Hocam ben daha önce A1 combo aldım porimadan, sorun olmadı. Ben de sizin aldığınız yazıcıyı aldım gelmesini bekliyorum, gecikmesinin sebebi CE denetimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…