Öyle evet. Ama açıp şöyle güzel bir yere koyasım var. Eğer satılabilecek bir şeyse satmayı düşünüyorum.Açmazsanız daha değerli duruyor diye biliyorum.
Arkasını tiner,aseton vs. ile aç. Hem kutuya zarar vermeyeceksin, hem arabayı çıkaracaksın.Öyle evet. Ama açıp şöyle güzel bir yere koyasım var. Eğer satılabilecek bir şeyse satmayı düşünüyorum.
Kolonya olur mu hocam ?Arkasını tiner,aseton vs. ile aç. Hem kutuya zarar vermeyeceksin, hem arabayı çıkaracaksın.
Belki. Araba kısmını çok dikkatli maket bıçağıyla vs. keserekte açabilirsin.Kolonya olur mu hocam ?
Kolonya olmadı. Keserek açacağım.Belki. Araba kısmını çok dikkatli maket bıçağıyla vs. keserekte açabilirsin.
Kolonya olmadı. Keserek açacağım.
Güzel oldu. Bu şekil olması daha mantıklı. Hem kutu duruyor, hem arabaKolonya olmadı. Keserek açacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.