SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 27 Temmuz 2022 #1 Uzun zamandır konuşulan bir durumdu, sanırım artık gerçekleşiyor. Eerste echte aanwijzing: Porsche neemt 50 procent van Red Bull F1 over De helft van de aandelen in de gehele F1-operatie van Red Bull Racing wordt overgenomen door Porsche, zo blijkt uit documenten van mededingingsautoriteiten. nl.motorsport.com
Uzun zamandır konuşulan bir durumdu, sanırım artık gerçekleşiyor. Eerste echte aanwijzing: Porsche neemt 50 procent van Red Bull F1 over De helft van de aandelen in de gehele F1-operatie van Red Bull Racing wordt overgenomen door Porsche, zo blijkt uit documenten van mededingingsautoriteiten. nl.motorsport.com
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #2 2026'da motorlar Porsche'den olacakmış herhalde. Öyle bir yorum görmüştüm.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Temmuz 2022 #3 shotgunned dedi: 2026'da motorlar Porsche'den olacakmış herhalde. Öyle bir yorum görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet, 2026 yılına kadar motorlar dondurulduğu için değişiklik yapilamiyor. Ben pek etki beklemiyorum, zaten zirvede bir motorları var şuanda bakalim.
shotgunned dedi: 2026'da motorlar Porsche'den olacakmış herhalde. Öyle bir yorum görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet, 2026 yılına kadar motorlar dondurulduğu için değişiklik yapilamiyor. Ben pek etki beklemiyorum, zaten zirvede bir motorları var şuanda bakalim.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #4 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Evet, 2026 yılına kadar motorlar dondurulduğu için değişiklik yapilamiyor. Ben pek etki beklemiyorum, zaten zirvede bir motorları var şuanda bakalim. Genişletmek için tıkla... Takım adı değişikliğe gidecek mi?
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Evet, 2026 yılına kadar motorlar dondurulduğu için değişiklik yapilamiyor. Ben pek etki beklemiyorum, zaten zirvede bir motorları var şuanda bakalim. Genişletmek için tıkla... Takım adı değişikliğe gidecek mi?
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Temmuz 2022 #5 shotgunned dedi: Takım adı değişikliğe gidecek mi? Genişletmek için tıkla... %50 aldığına göre isim ve tasarım değişikliğine gidilir sanirim. Bununla ilgili bir yazi görmedim.
shotgunned dedi: Takım adı değişikliğe gidecek mi? Genişletmek için tıkla... %50 aldığına göre isim ve tasarım değişikliğine gidilir sanirim. Bununla ilgili bir yazi görmedim.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #6 SUSAMLI ÇUBUK dedi: %50 aldığına göre isim ve tasarım değişikliğine gidilir sanirim. Bununla ilgili bir yazi görmedim. Genişletmek için tıkla... Red Bull Porsche falan olur en fazla
SUSAMLI ÇUBUK dedi: %50 aldığına göre isim ve tasarım değişikliğine gidilir sanirim. Bununla ilgili bir yazi görmedim. Genişletmek için tıkla... Red Bull Porsche falan olur en fazla