Port açık fakat sunucuya girmiyor

Triss

Kilopat
Minecraft'ta getbukkit ile kendi sunucumu açtım fakat port açık olmasına rağmen internet IP üzerinden servera giremiyorum.

Sunucuyu kendi bilgisayarınızda mı açtınız? Yoksa VDS mi?

Kendi bilgisayarım.
Sunucu portu 25565 olmalı ve ayrıca Minecraft'ta Çok oyunculuya bastıktan sonra doğrudan bağlan kısmına "127.0.0.1" veya "localhost" yazıp sunucuna girebilirsin. Sunucu konsolu da açıksa eğer.

Sunucu portu 25565 olmalı ve ayrıca Minecraft'ta çok oyunculuya bastıktan sonra doğrudan bağlan kısmına "127.0.0.1" veya "localhost" yazıp sunucuna girebilirsin. Sunucu konsolu da açıksa eğer.

Hocam kendim girebiliyorum sunucuya ama arkadaşım giremiyor. Port 25565 şu anda.

Hocam kendim girebiliyorum sunucuya ama arkadaşım giremiyor. Port 25565 şu anda.
Arkadaşınızın girebilmesi için portu, kendi internet sağlayıcınız üzerinden de açmanız gerekiyor. Ayrıca hamachi kullanmak da eski ama iyi bir yöntem olabilir.

Arkadaşınızın girebilmesi için portu, kendi internet sağlayıcınız üzerinden de açmanız gerekiyor. Ayrıca Hamachi kullanmak da eski ama iyi bir yöntem olabilir.

Modem üstünden açtım bu şekilde yapınca olması gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…