ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #1 Selam arkadaşlar, iki gündür port açmak için uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2020
Selam arkadaşlar, iki gündür port açmak için uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 21 Ocak 2020 #2 Türk Telekom mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2020
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #3 ErenAKKKOC dedi: türk telekommu Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2020
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Ocak 2020 #4 Statik IP hizmeti almanız gerekmektedir. CGN IP havuzunda hizmet alıyorsanız Port açmanız mümkün değildir.
Statik IP hizmeti almanız gerekmektedir. CGN IP havuzunda hizmet alıyorsanız Port açmanız mümkün değildir.
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #5 *Tortue dedi: Statik IP hizmeti almanız gerekmektedir. CGN IP havuzunda hizmet alıyorsanız Port açmanız mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyi nasıl alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2020
*Tortue dedi: Statik IP hizmeti almanız gerekmektedir. CGN IP havuzunda hizmet alıyorsanız Port açmanız mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyi nasıl alabilirim?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Ocak 2020 #6 ZYP33 dedi: dediğiniz şeyi nasıl alabilirim Genişletmek için tıkla... Hat sahibi müşteri hizmetlerini arayarak, Statik IP hizmeti satın almak istiyorum demesi yeterli. Detaylı bilgi için burayı ziyaret ediniz. Aylık 24.90 TL fiyat bandında, faturanıza yansıtılmaktadır.
ZYP33 dedi: dediğiniz şeyi nasıl alabilirim Genişletmek için tıkla... Hat sahibi müşteri hizmetlerini arayarak, Statik IP hizmeti satın almak istiyorum demesi yeterli. Detaylı bilgi için burayı ziyaret ediniz. Aylık 24.90 TL fiyat bandında, faturanıza yansıtılmaktadır.
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #7 *tortue dedi: Statik IP hizmeti almanız gerekmektedir. CGN IP havuzunda hizmet alıyorsanız port açmanız mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca statik IP almadan açan arkadaşlarımda oldu. Onlarda da Huawei modem arayüzü var. O gayet rahat açabiliyor ama bende olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2020
*tortue dedi: Statik IP hizmeti almanız gerekmektedir. CGN IP havuzunda hizmet alıyorsanız port açmanız mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca statik IP almadan açan arkadaşlarımda oldu. Onlarda da Huawei modem arayüzü var. O gayet rahat açabiliyor ama bende olmuyor.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Ocak 2020 #8 Ayrıca konu yanlış yerde, düzenlemeden onay veren moderatör kim acaba. ZYP33 dedi: ayrıca statik ip almadan açan arkadaşlarımda oldu onlardada huawei modem arayüzü var o gayet rahat açabiliyor ama bende olmuyor Genişletmek için tıkla... IP Adresleri 100 ile başlıyor ise CGN havuzunda demek ve port açamaz demektir. Bunun dışında bilgim bulunmamaktadır.
Ayrıca konu yanlış yerde, düzenlemeden onay veren moderatör kim acaba. ZYP33 dedi: ayrıca statik ip almadan açan arkadaşlarımda oldu onlardada huawei modem arayüzü var o gayet rahat açabiliyor ama bende olmuyor Genişletmek için tıkla... IP Adresleri 100 ile başlıyor ise CGN havuzunda demek ve port açamaz demektir. Bunun dışında bilgim bulunmamaktadır.
CyberRooT Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #9 ZYP33 dedi: Selam arkadaşlar 2 gündür port açmak için uğraşıyorum bir türlü olmuyor yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 489800 Genişletmek için tıkla... Modem marka model nedir?
ZYP33 dedi: Selam arkadaşlar 2 gündür port açmak için uğraşıyorum bir türlü olmuyor yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 489800 Genişletmek için tıkla... Modem marka model nedir?
C Czarintax Megapat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #10 Windows Güvenlik Duvarından portu kullanacağın uygulamaya izin vermen gerekiyor.