TheRedHack Hectopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 2 25 Ekim 2013 #1 Bilgiler: IOS windows 7 64 bit ultimate Baglanti Turu Wifi Baglanti Turu: Wifi Modem Marka: Actiontec pk5001A Denenen Yontemler: Modemin Port Forward'Dan 1819 Portunu Acmayi Denedim. Acilip Acilmadigini Ogrenmek Iicin Port Check Sitelerine Baktim Kapali Gosteriyor.
Bilgiler: IOS windows 7 64 bit ultimate Baglanti Turu Wifi Baglanti Turu: Wifi Modem Marka: Actiontec pk5001A Denenen Yontemler: Modemin Port Forward'Dan 1819 Portunu Acmayi Denedim. Acilip Acilmadigini Ogrenmek Iicin Port Check Sitelerine Baktim Kapali Gosteriyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Ekim 2013 #2 Port açmak sadece modem tarafıyla bitmez. Sabit IP almak gerekir ve güvenlik durarını da kapamak önemlidir. Bir de bu marka modemi ilk defa duydum.
Port açmak sadece modem tarafıyla bitmez. Sabit IP almak gerekir ve güvenlik durarını da kapamak önemlidir. Bir de bu marka modemi ilk defa duydum.
TheRedHack Hectopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 2 25 Ekim 2013 #3 Sabit Ip Aldim Sayin Recep. No ip'den Guvenlik Duvarimda Kapali Ama Virus Programim Var. Ondan da Supe Ediyorum.
Sabit Ip Aldim Sayin Recep. No ip'den Guvenlik Duvarimda Kapali Ama Virus Programim Var. Ondan da Supe Ediyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Ekim 2013 #4 Güvenlik Duvarı veya Güvenlik Duvarı Protekülü içeren bir güvenlik yazılımınız varsa onu devre dışı bırakmanız gerekir. Ayrıca her modemden port açılamamakta. Recep Bey gibi bende ilk defa böyle bir marka duydum.
Güvenlik Duvarı veya Güvenlik Duvarı Protekülü içeren bir güvenlik yazılımınız varsa onu devre dışı bırakmanız gerekir. Ayrıca her modemden port açılamamakta. Recep Bey gibi bende ilk defa böyle bir marka duydum.