Port açmadan sunucu açılabilir mi?

Onu bilmiyordum. playit üzerinden nasıl custom port açarsın bilmiyorum. Biraz kurcalamak lazım. Yapay zekaya sorabilirsin.
tekrardan rahatsız ettim ben açtım sunucu bi şekilde bi arkadaşımı sunucuya alabildim. fakat diğer arkadaşım eklemeye çalıştığında diğeri girdiği için o iptal oluyor neden olabilir acaba tüneli tek kişi falan mı kullanabiliyor

playitte tünele girebilecek kişi sayısını ayarlayabiliyorsun. ARK'da da böyle bir ayar olabilir. Arkadaşın vpn veya dpi blocker kullanıyor olabilir.

playitte tünele girebilecek kişi sayısını ayarlayabiliyorsun. ARK'da da böyle bir ayar olabilir. Arkadaşın vpn veya dpi blocker kullanıyor olabilir.
query ya da server port count mu değiştirmek gerekiyor

Arkadaşın dediği gibi ngrok ile sanal port açılabilir onun harici arayüze erişim sağlasanız bile statik IP'ye ihtiyacınız var zaten. Veya VDS alıp oraya kuracaksın serveri.

Türk Telekom, Kablonet, Vodafone Turkcell gibi sirketler önümüzdeki sene 5G gelecek diye IoT cihazları IP yetmeyecek diye IPv6 devreye aldı firmalar kullancılar IPv6 alıyor sizde bakabilirsiniz.

Ben cgn de değilim istediğim zaman port açabiliyorum ücretsiz dinamik IP ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…