Veysel.exe Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar Minecraft için sunucu açacaktım Hamachi'i ile denedim olmadı araştırdım port açmak lazımmış port açarsak bizden para keser mi veya modeme bir etkisi olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2022
Arkadaşlar Minecraft için sunucu açacaktım Hamachi'i ile denedim olmadı araştırdım port açmak lazımmış port açarsak bizden para keser mi veya modeme bir etkisi olur mu?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Ocak 2022 #2 Değil. Ancak CGNat havuzundaysan port açamıyorsun. Muhtemelen de öylesindir.
Veysel.exe Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #3 Akif dedi: Değil. Ancak CGNAT havuzundaysan port açamıyorsun. Muhtemelen de öylesindir. Genişletmek için tıkla... CGNAT nedir?
Akif dedi: Değil. Ancak CGNAT havuzundaysan port açamıyorsun. Muhtemelen de öylesindir. Genişletmek için tıkla... CGNAT nedir?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Ocak 2022 #4 CGNAT (Carrier Grade NAT) Nedir? Son zamanlarda internet kullanıcılarının sıkça dile getirdiği CGNAT (Carrier Grade NAT) nedir, teknik olarak ağ tarafında neyi ifade ediyor, detaylıca www.technopat.net
CGNAT (Carrier Grade NAT) Nedir? Son zamanlarda internet kullanıcılarının sıkça dile getirdiği CGNAT (Carrier Grade NAT) nedir, teknik olarak ağ tarafında neyi ifade ediyor, detaylıca www.technopat.net