O ormantal Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 21 30 Temmuz 2020 #1 Merhaba sizlere bir sorum olacaktı. Port açtım ve bir sunucu açtım ama sunucum gözükmüyor ve port kontrol sitelerindede port açık gözükmüyor. Ne yapmalıyım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2020
Merhaba sizlere bir sorum olacaktı. Port açtım ve bir sunucu açtım ama sunucum gözükmüyor ve port kontrol sitelerindede port açık gözükmüyor. Ne yapmalıyım acaba?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Temmuz 2020 #2 Kotasız internete geçildiğinden beri o problem var. IP sistemi değişiği için olmuyor.
P Psycho41 Yoctopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 Açtığın portların ekran görüntüsünü atar mısın bir de sunucuda firewall kapalı olduğundan ya da portların eklendiğinden emin olmalısınız. Not: Konuyu yanlışlıkla hortlatmış olduk kusura bakmayın
Açtığın portların ekran görüntüsünü atar mısın bir de sunucuda firewall kapalı olduğundan ya da portların eklendiğinden emin olmalısınız. Not: Konuyu yanlışlıkla hortlatmış olduk kusura bakmayın