Port açtırılabilir mi?

TheNoblesT.R

Hectopat
Şu an internet ADSL olarak bağanmış ve hızı 12 Mbps falan alıyorum. VDSL geçersem 42 Mbps olarak gözüküyor fakat boş port yok diyor yeni port açtırma gibi bir şey var mı?

Hocam ben Vodafone kullanıyorum bayisine gidip sordum başka birinin internetini kapatmazsını beklemek zorundasın dedi yeni port açılmıyor falan dedi.

Şu an internet ADSL olarak bağanmış ve hızı 12 Mbps falan alıyorum. VDSL geçersem 42 Mbps olarak gözüküyor fakat boş port yok diyor yeni port açtırma gibi bir şey var mı?

Ben Türk Telekom müdürlüğüne gidip port açılması için dilekçe yazmıştım garip bir şekilde ertesi gün VDSL2 portu açmışlardı bana. Sizde dilekçe vererek şansınızı deneyin.

Benim port sorunumu çoğaltıcı takarak çözdüler galiba.

Hocam oradaki çalışanlar da çok bilmiyor gibi altyapı sorgulamak için 5-10 dk bekledim en sonunda ben gösterdim galiba en mantıklısı TT aramak olacak.

Ben Türk Telekom müdürlüğüne gidip port açılması için dilekçe yazmıştım garip bir şekilde ertesi gün VDSL2 portu açmışlardı bana. Sizde dilekçe vererek şansınızı deneyin.

Hocam şimdi babamın boş vakti olmadığı için ben ablamla dilekçe yazsam olur mu internet babamın üzerine.

Son düzenleme:
Olur evet. zaten ben dilekçe verdiğimde benim üzerimde değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…