Port değişiminde hız artar mı?

Briann

Centipat
Daha fazla  
Ben TurkNet kullanıyorum, altyapım 100 Mbps download 20 Mbps upload destekliyor sitede yaptığım teste göre, ancak 50 Mbps downlod ve 6 Mbps upload kullanabiliyorum. Port değişiminde hızım artar mı? ISS port değişimi için ekip yollayacağını belirtti. Bina iç tesisatını komple değiştirirsek altyapının verdiği hızı alabilir miyim? VDSL altyapım.

Kutuya uzaklık, binanın altyapısı, internetin kendi altyapısı gibi birçok değişken var. Sadece bina tesisatı ile hızın artacağını söylemek biraz zor gibi.

Hocam örnek vereyim benim altyapı 100 mbps destekliyor denildi. Ancak 50 den fazla verilince hat dayanamayıp kopuyor. Hat kötü olabilir.

Santrale olan uzaklığım 32 metre, sanırım bu çok iyi. İç tesisatımız eski değil lakin kablolar cat6 değil.

Hocam bende durum şuydu. Santralden gelen kablolar sıkıntılı çıktı. Apartmanın kablolarını bastan sona yenilememe rağmen devam ediyor durumum. İnternet sağlayıcınız kim acaba?

Hocam bende durum şuydu. Santralden gelen kablolar sıkıntılı çıktı. Apartmanın kablolarını bastan sona yenilememe rağmen devam ediyor durumum. İnternet sağlayıcınız kim acaba?

TurkNet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…