Port değişiminde hız artar mı?

Goknet altyapı sorgulama üzerinden sorgulama yapar mısınız bir de hat değerlerini atarsan yardımcı olmaya çalışayım.

Bu arada bugün aşırı sinirlendim, sabah Türk Telekom ekipleri arayıp bölgemin hızımı desteklemediğini, 35 Mbps'ye düşürmem gerektiğini söyledi. Zaten 50 alıyorum 35 nedir ya? 100 Mbps neden çıkıyor o halde altyapı testinde?

Bir de hat değerini atar mısın?

Ona nereden bakılıyor hocam?

Hocam örnek vereyim benim altyapı 100 Mbps destekliyor denildi. Ancak 50'den fazla verilince hat dayanamayıp kopuyor. Hat kötü olabilir.

Bu neye bağlı bir durum? Santraldeki kabloya mı binamdaki ankastre kutusuna mı? Kablo değiştirilerek önüne geçilecek bir problem değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_10.png
    13,3 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_11.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_12.png
    11 KB · Görüntüleme: 69
Port değişimi sonrası büyük ihtimalle çözülür gibi duruyor sorununuz normal değil yani değerler port değişimi sonrası tekrar bilgi verirseniz iyi olur.

Port değişimi 5 dakika önce yapıldı, TurkNet'e yazdım şu an, hızımı alabildiğim hıza sabitleyin diye. Beni sinirlendiren nokta şu ki Türk Telekom'un beni arayıp altyapınız desteklemiyor 35'e düşürün demesi...

Portunuz arızalı gözüküyor benim gördüğüm upstream tarafındaki SNR margin düşük kalmış bu uploada göre bayağı hat zayıflaması çok da yüksek değil port arızalı gibi duruyor.

Daireme kadar kablo çektirsem sorun çözülür mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…