W wexn44 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Public IP üzerinden Minecraft serverı açmak istiyorum. Fakat modemimde port forward özelliği bulunmamakta yapabileyeceğim başka bir yol var mı?
Public IP üzerinden Minecraft serverı açmak istiyorum. Fakat modemimde port forward özelliği bulunmamakta yapabileyeceğim başka bir yol var mı?
Klaxus Femtopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 Modem markanı yazar mısın her modemde bir port açma vardır ama yerleri farklıdır.
W wexn44 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #3 Klaxus dedi: Modem markanı yazar mısın her modemde bir port açma vardır ama yerleri farklıdır. Genişletmek için tıkla... ZTE Zxhn H3601p kusura bakma yeni görüyorum.
Klaxus dedi: Modem markanı yazar mısın her modemde bir port açma vardır ama yerleri farklıdır. Genişletmek için tıkla... ZTE Zxhn H3601p kusura bakma yeni görüyorum.
Klaxus Femtopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 wexn44 dedi: ZTE Zxhn H3601p kusura bakma yeni görüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu modemde port açma özelliği var ZTE'lerin çoğunda var.
wexn44 dedi: ZTE Zxhn H3601p kusura bakma yeni görüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu modemde port açma özelliği var ZTE'lerin çoğunda var.
cinar12322 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #5 reis cgnatte olablirsin cgnatten çıkmak istiyosan satın al ISS den youtube yaz ne olduğunu merak ediyosan
reis cgnatte olablirsin cgnatten çıkmak istiyosan satın al ISS den youtube yaz ne olduğunu merak ediyosan